Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone 8 opdatering på vej - WindowsFan.dk

Windows Phone 8 opdatering på vej

| 28. marts 2013 | 17 Comments

lumia920stock2_640_large_verge_medium_landscape

Så sker der endelig lidt nyt på Windows Phone fronten. The Verge har fået nys om at Microsoft skulle arbejde på en opdatering til Windows Phone, som skulle bringe FM Radio tilbage til Windows Phone.

Som bekendt så er FM Radio en indbygget del af Windows Phone 7, men i Windows Phone 8 er FM Radio ikke tilstede – til min og andres store irritation.

Efter hvad jeg har læst tidligere, var det grundet tidspress at FM Radio ikke er med i første version af Windows Phone 8, de fleste (hvis ikke alle) Windows Phone 8 telefoner skulle have hardware så de kan fungere som FM Radio. Nu må tiden så vise om det er sandt.

Derudover skulle Nokia arbejde på deres egen firmware opdatering til deres Lumia modeller, som skulle gøre det muligt at vække telefon ved at double-tappe på skærmen, så man ikke skal trykke på knappen på siden. Dette er en feature jeg godt kunne tænkte mig. Enten det, eller at man kunne trykke på “Windows” tasten under skærmen for at vægge den, ligesom jeg kunne på min LG Optimus 7.

Kilde

Tags: , , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (17)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. oldfart siger:

  Det ville bare være dejligt med den fm radio, det er jo ikke meget radio man for hørt med de foe

 2. oldfart siger:

  Upppss…. forsættelse: forskellige netradioer når man er på farten

 3. Mads siger:

  Lige præcis, netradioerne er ret ustabile. Jeg bor enda i København, hvor der burde være god dækning over det hele mere eller mindre. Alligevel oplever jeg at netradioer falder ud for mig tit når jeg cykler.

  Så det er noget jeg ser rigtig meget frem til :)

  Så mangler vi bare lige at vi igen kan få lov at synce podcasts igen som på Windows Phone 7, det fungerede super nemlig. Podcasts er jo nærmest ikke muligt på Windows Phone 8. Ja ved der er apps og bla bla bla. I don’t care, det skal fungerer som det gjorde med Zune til Windows Phone 7, hvor Zune downloader nye podcasts ned, sørger for at lægge nye over på telefonen og for at fjerne dem du har hørt.

 4. Oldfart siger:

  @Mads – Har du prøvet den der hedder “DR Podcast” syntes faktisk den er ok! Men som navnet siger: Det er DR´s podcasts ;-)

 5. Mads siger:

  Tak men jeg skal ikke høre DR podcast :)

 6. Anders siger:

  Måske skal i kigge på mobiludbyderens dækning i stedet. Jeg kan uden problemer køre på større landeveje og motorveje uden et eneste tab på forbindelse med tune-in og radioparadise (i øvrigt en fantastisk radiokanal!! Aldrig en eneste popsang eller reklame)

 7. Claus siger:

  Jeg mangler at kunne indsætte mine egne toner som sms. Det fatter jeg ikke man stadig ikke kan på wp8

 8. Bengt Wendt siger:

  Glæder mig til en opdatering, så min 920 kommer til at virke.Kendte fejl.Sort skærm ved opringningFryserDåelig lyd Kan ikke åbne app

 9. Kjeld siger:

  Det med den sorte skærm, løser du ved at blæse luft ind i samlingen, lige over O`et i Nokia, dèr sidder en sensor, det er en fejl på de første produktioner og skal sendes ind for at få en pakning sat i.
  Mvh.

 10. Bengt Wendt siger:

  TakMen nu er den sendt på værksted, glæder mig til bindingsperioden er over, så bliver den smidt ned på havets bund, aldrig mere windows eller nokia

 11. John siger:

  Opdateringen lader vente på sig. Det ser ud som om flere har modtaget den på globalt plan. Gad vide hvad der afgør, hvornår man modtager den. Serienummer måske?

 12. Mads siger:

  @John: Det må man sige… jeg har heller ikke modtaget noget endnu…

 13. Henrik B. siger:

  @Bengt.

  Ooohh nej, for andre mærker/styresystemer fejler jo aaaaaaldrig!?

  Hér er det ALDRIG mere Sony og Android!

  M.v.h.

 14. John siger:

  @Henrik
  Samme her med Sony ihvertfald.
  Købte en Xperia X10 med Android 1.6. Jøsses hvor var det ringe til 4.500,-. Rent lag lag lag.
  Har dog haft Android siden uden probs.

 15. Bengt Wendt siger:

  Det var ikke meningen det skulle blive en kamp om hvilken telefon der er bedst.Men det er surt med så mange fejl. Der burde Nokia ha lært, når de mister markedsandel og satser alt på et brædt, så ikke sende sådan en gang hø på markedet.Men af de telefoner jeg har haft er 920 klart den dårligeste

 16. Kim siger:

  Jeg er blevet ramt af den nye opdatering. Og indtil videre ser det sku’ meget godt ud. :-)

 17. John siger:

  Jeg har også modtaget den nu. Største umiddelbare forbedring, jeg har oplevet, er stabilitet. Ingen crashes og telefonen “dør” ikke længere om natten, mens den sidder i laderen. I over en uge nu :D

  Har I set den nye Facebook beta fra Microsoft? Helt nyt design og har flere funktionaliteter end den gamle, fedt.

Leave a Reply