Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Ants - WindowsFan.dk

Ants

| 17. april 2013 | 1 Comment

Den danske startup Ants gør det nu også muligt for danskere med Windows Phone at tjene penge på deres ledige sæder i bilerne. Appen er gratis og kan hentes i Windows Phone Store i dag.

Det kan være en dyr fornøjelse at rejse fra København til Aarhus, hvis man rejser med det offentlige eller er alene om at betale udgifterne for at tage bilen. Men gennem det seneste år har den danske startup Ants gjort det til en god forretning for danskere at udbyde sine ledige sæder i bilen via smartphones, og efter flere opfordringer har Ants nu udviklet en app til Windows Phone. Selv mener folkene bag Ants, at man er kommet godt i mål.

– Vi har brugt rigtig meget tid på at nørde Windows Phone, så vi kunne udvikle en app, der falder naturligt ind i det unikke tile-design, som kendetegner Microsofts produkter. Vi synes, at vi er lykkes, og vi glæder os til at høre, hvad brugerne synes om den, siger Aleksander Soender, der er medstifter af Ants.

Spar 75 procent på rejseudgifterne

Formålet med Ants er at forbinde bilister, der har ledige sæder i bilen, med passagerer som er på udkig efter et lift. Det fungerer på den måde, at man opretter en tur direkte i appen eller på hjemmesiden joinants.com, når de har ekstra plads i bilen, og personer, der søger et billigt lift som alternativ til den offentlige transport, kan så lægge billet ind på en tur og aftale opsamling gennem det interne beskedsystem. Hvor man betaler 400 kroner med det offentlige fra København til Aarhus, så koster den samme tur gennem Ants i gennemsnit 100 kroner – en besparelse på 75 procent.

AntsScreenshot01

– Hvis du vil rejse ubesværet, spare penge på transport og få nye venner på turen, så er Ants til Windows Phone den perfekte helt perfekte app. Vi har kun hørt positivt omkring de ture, der er blevet organiseret via Ants, for i sidste ende handle det om at hjælpe hinanden og forbruge i fællesskab, siger Aleksander Soender.

Ants til Windows Phone er tilgængelig nu og virker både til Windows Phone 7.X og Windows Phone 8. Du kan downloade applikationen gratis i Windows Phone Store. Appen findes også til iPhone og Android-smartphones.

Læs mere om Ants på www.joinants.com

Videoen fortæller faktisk det hele – så tag et kig.

Windows-Phone-Store-Icon

 

Tags:

Category: Apps, Dansk udviklede Windows Phone apps, Danske Apps

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Dinostang siger:

    Det bedste ved den er den både er til 7.5 og wp8 nogen firmaer og udviklere har forstået det det glæder mig det samme gælder også viber og andre

Leave a Reply