Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Ny Facebook app ude til Windows Phone - WindowsFan.dk

Ny Facebook app ude til Windows Phone

| 3. maj 2013 | 5 Comments

FacebookIkon

 

Så er der en ny Facebook (Beta) app ude. Jeg har prøvet den kort og umiddelbart virker den fint. Rent faktisk så synes jeg lidt den UI mæssigt er en mellemting mellem iOS og Windows Phone. Mon Facebook har adgang til den nye iOS 7 som eftersigende skulle have et fladere look og dermed minde mere om Windows Phone?

Det gør den dog ikke dårlig at den er denne mellemting, fungerer ret godt. Det skal dog siges at jeg ikke har brugt den særlig meget eller til særlig avancerede ting. Faktisk bruger jeg ikke normalt en Facebook app, det indbyggede i Windows Phone er nok til mit Facebook forbrug.

Men giv den da et skud, den kan hentes her.

 

 FacebookBetaScreenshot01

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Brita siger:

  Virker app’en ikke til Nokia Lumia 900…???

 2. Brita siger:

  .

 3. Henrik siger:

  Langsom, på engelsk og kan ikke skrive æøå… Det er simpelthen for vildt der ikke findes en ordentlig FB app til WP.

 4. Oldfart siger:

  @brita, nej det ser ud til den kun er understøttet til wp8

 5. Mads siger:

  Jeg har også brugt den lidt mere nu og ja, den fungerer da forstået på den måde at den ikke er gået ned…men den er sgu underlig at bruge hvis jeg skal være helt ærlig.
  Men den er pæn :)

Leave a Reply