Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Video optaget med kommende Nokia Lumia (928) - WindowsFan.dk

Video optaget med kommende Nokia Lumia (928)

| 9. maj 2013 | 5 Comments

Nokia viser os lidt nyt, her før den forventede lancering af nye Lumia telefoner. Nærmere bestemt forventer man at Nokia som minimum lancerer en Nokia Lumia 928, som igen skulle vise os hvad Nokia kan med mobil kamerare.

I nedenstående video viser de en tur med “The Hurricane” (en rutjebane) hvor man tydelig kan se at kameraet i Lumia telefonen er de andre (iPhone 5 og Samsung Galaxy SIII) totalt overlegen.

Udover at den kommende Lumia optager gode videoer, så synes jeg også designet ser godt ud. Det ligner en lettere og tyndere telefon end 920 – hvis det vel og mærke er den som er af billedet nedenfor.

nokialumia928

Specielt kan jeg godt lide det lidt mere firkantede look, da jeg synes at de nuværende Lumia telefon i nogle tilfælde kan være lidt svære at holde på. Ens fingre glider simpelthen på de runde kanter. Dog giver de også en blød fornemmelse, så en mellemting må være godt.

Bliver spændende at se hvad de kommer med.

Kilde

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Asgee siger:

  Så er spørgsmålet bare om vi kommer til at se noget af det her i lille danmark.

  Jeg syntes også det designet ser spændende ud.

 2. Mads siger:

  @Asgee: Ja, lad os ikke håbe Danmark bliver overset. Det plejer Nokia nu ikke at gøre. Men må indrømme at de fleste steder jeg har læst lidt om 928, der henviser de hele tiden til “kommer snart i USA” og ligende…

 3. Martin siger:

  Jeg tror også der hele tiden har været gættet på 928 er til USA, og 925 var til resten af verden. Lidt ligesom der er 810, 820 og 822 som næsten er den samme telefon.

  Jeg tror nu jeg venter til de næste telefoner kommer i slutningen af året, da de er “bygget” til WP8.5 (eller hvad de kommer til at kalde den).

 4. Martin siger:

  Så er Lumia 928 offentliggjort :)

  http://conversations.nokia.com/2013/05/10/introducing-nokia-lumia-928-bringing-pureview-to-verizon/

  http://conversations.nokia.com/2013/05/10/nokia-lumia-928-ingredients-for-the-purest-picture/

  Og så er æble-fabrikken ikke de eneste der kan lancere telefoner lige efter de er blevet offentliggjorte. Lumia 928 er i butikkerne d. 16 maj, dvs. om 6 dage :)

 5. Mads siger:

  @Martin: Tak for deling. Havde dog modtaget pressemeddelelse om det, men havde ikke lige mulighed for at lægge på igår desværre.
  Ser lige om jeg ikke kan gøre det her om lidt.

Leave a Reply