Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia introducerer Nokia Lumia 925 - WindowsFan.dk

Nokia introducerer Nokia Lumia 925

| 15. maj 2013 | 5 Comments

1200-nokia_lumia_925_color_rangeSå er der netop annonceret en ny Nokia Lumia telefon, nemlig Nokia Lumia 925.
Nokia Lumia 925 forventes i handlen i Danmark i Q4 2013 til en pris omkring de 4500 kr.

The Nokia Lumia 925 includes the most advanced lens technology and next generation imaging software to capture clearer, sharper pictures and video, including the best low light images. The Nokia Lumia 925 also introduces the new Nokia Smart Camera mode, coming as an update to all Lumia Windows Phone 8 smartphones. Nokia Smart Camera offers an easy way to capture ten images at once and edit the pictures with options like Best Shot, Action Shot, and Motion Focus for creating the perfect high quality image.

Nokia also announced Hipstamatic’s new app, Oggl, will arrive on Nokia Lumia smartphones, allowing people to take and share high quality pictures with like-minded creatives and photography enthusiasts from around the world. In addition to sharing photos on Oggl, users can simultaneously share photos on social networks including Facebook, Twitter, Foursquare, Instagram, Tumblr and Flickr.

“We keep innovating,” said Jo Harlow, executive vice president of Nokia Smart Devices. “We’re advancing experiences on the Nokia Lumia portfolio whether that means great new benefits for an existing Lumia owner, or bringing new showcase devices like the Nokia Lumia 925.”

The Nokia Lumia 925 introduces metal for the first time to the Nokia Lumia range, bringing appeal and unique benefits like increased robustness. The polycarbonate back comes in white, grey or black. A wireless charging cover can be clipped onto the back of the phone to take advantage of Nokia’s extensive wireless charging accessories and ecosystem. Covers, sold separately, come in white, black, yellow, and red.

Leading Nokia services, such as the HERE suite of integrated location and navigation services, add to the great proposition offered by Nokia’s latest smartphone.

The Nokia Lumia 925 is being introduced into Europe with Vodafone, along with other operator and retail partners. Patrick Chomet, group director of Terminals at Vodafone said: “The new Nokia Lumia 925 is a sleek and sophisticated smartphone delivering great performance and outstanding imaging. We look forward to offering the Nokia Lumia 925 across our markets on Vodafone Red, as well as other tariffs, enabling customers to make the most of their new smartphone on Vodafone’s fast and reliable network. Vodafone customers will also have exclusive access to a 32GB version of the Nokia Lumia 925, giving them even more capacity to store all their content for personal and business use.”

Terry Myerson, corporate vice president, Microsoft Windows Phone Division, added: “Together with Nokia, we continue to change the way people think about smartphone cameras. The work Nokia has done with the Lumia 925 further enhances the imaging capabilities of the Lumia smartphones.”

In addition to Europe, the Nokia Lumia 925 will be introduced into the U.S. by T-Mobile and into China by China Mobile and China Unicom. Sales are expected to start in the UK, Germany, Italy, Spain and China in June, followed by the US and a number of other markets. The Nokia Lumia 925 is expected to reach Denmark during the fourth quarter 2013 and will have a local price at around 4 500 DKK (incl VAT).

Operating system

Windows Phone 8

HERE location and mapping services

Free global HERE Maps and HERE Drive+;Free HERE Transit available in the Store

Display

4.5” AMOLED WXGA (1280×768), 2.25 D sculpted Gorilla 2 Glass, ClearBlack, High Brightness Mode, Sunlight Readability, Super Sensitive Touch for glove and nail usage

Battery

2000 mAh battery, Wireless Charging supported via an accessory cover

Processor

1.5 GHz dual-core Snapdragon

Main camera

PureView 8.7 MP with Optical Image Stabilization, Autofocus, short pulse high power dual LED flash, most advanced lens technology, 1080p HD video at 30fps with Optical Image Stabilization. Includes Nokia Smart Camera mode.

Front facing camera

1.2 MP wide angle

Memory

1GB RAM, 16 GB internal memory; 7 GB free SkyDrive cloud storage

 

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mads siger:

  Omend jeg synes telefonen ser virkelig fed ud…så kan jeg ikke se hvorfor vi skal vente med den til Q4 2013?
  Hvis det er den telefon som skal vise vej i julesalget i år…ja så er jeg noget skuffet… For det første så kender vi den allerede…spoiler…for det andet så er der intet i den telefon som kan forsvare at der kan komme til at gå nærmest et halvt år gør den kommer i handlen.

  Kom nu Nokia og Windows Phone – lav nu noget som virkelig sparker fra sig.

 2. Esben siger:

  Der går ikke et halvt år før end den kommer i handlen. Den kommer i handel i England, Tyskland, Spanien og Kina i juni. Og kommer så til bl.a. DK i 4. kvartal (og det kan jo være starten af oktober :-). Selvom jeg selvfølgelig også synes, at DK burde være med som det første land, så er det vel meget forståeligt, at Nokia starter med nogle lidt større lande.
  Og der er rygter om, at der kommer en ny top telefon fra Nokia til julehandlen :-)

 3. Mads siger:

  @Esben: Ok, så er jeg mere rolig. Der SKAL komme en killer telefon til jul :)
  Dog er det stadigvæk, set med danske øjne, lidt sørgeligt at der skal gå så langtid før vi kan få den. 920 havde vi da fra start mener jeg?

 4. Jan Mortensen siger:

  Mange på diverse tråde (herhjemme/udland) whiner over at det ikke er en ny topmodel.
  De overser 2 ting:
  1. Der blev sagt at de vender tilbage hen på sommeren

  2. GDR2 opdateringen kommer til sommer. Sidst på efteråret kommer GDR3 opdateringen med 1080P; om den har support for de nyeste chipsæt eller om det først kommer i WP8 Blue… tja

  Men der er helt nye friske mobilos klar til julehandlen i USA (November). Vi andre her i daisyland må så vente til Marts.

 5. Franke siger:

  Jeg tænker bare at købe den uden binding i tyskland. Ser ud til at LTE båndene er de samme. Jeg synes 920’eren havde alt, men var alt for tyk og klodset for min smag (Har p.t. Samsung Galaxy S2)

Leave a Reply