Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Adobe Photoshop Express til Windows 8 - WindowsFan.dk

Adobe Photoshop Express til Windows 8

| 17. maj 2013 | 5 Comments

Adobe Photoshop Express i Windows Store

I dag udgav Adobe deres første version af Photoshop Express for Windows 8 i Windows Store. Appen er gratis og giver dig mulighed for at redigere billeder med de mest basale funktioner. Hvis du vil have flere funktioner kan du købe dig til dem gennem appen.

Du kan hente appen her.

Af funktioner kan nævnes:

 • Fjern røde øjne
 • Beskær billedet
 • Forskellige filtre og effekter
 • Justering af balancer i billedet
 • Roter m.fl.

Udover billeder fra SkyDrive og tablettens billedmappe, kan appen også benytte din tablets webcam og tage billeder som du kan redigere. Appen kan ikke klantres for den jammerlige kvalitet som de fleste webcams på tablets lægger for dagen, men den gør et ihærdigt forsøg. Hvis du har for meget støj i billedet kan du f.eks. købe dig til et filter, der forsøger at fjerne støj. Du kan prøve de filtre du er interesseret i inden du køber dem.

Pakker med forskellige filtre koster mellem 20 og 40 kr.

Jeg testede appen på min Surface RT og på min pc. Filtre osv. fungerer forbløffende godt, men af uransagelige årsager kan appen ikke gemme filer på computeren – og den vil ikke fortælle mig hvorfor. Måske har du mere held, lad os høre i kommentarerne. :-)

Adobe forsøger at følge modern ui brugergrænsefladerne, men flowet i brugergrænsefladen halter lidt rundt omkring. F.eks. gemmer du en effekt ved at trykke på “tilbage pilen” i øverste venstre hjørne. Appbaren i bunden er desuden læsset til med funktioner, hvilket heller ikke er helt i trit med anbefalingerne. Adobe kan passende kigge på Freshpaint for inspiration.

Thumbs up for forsøget og for potentialet. Der er plads til forbedringer.

/Søren – sjl.dk

Category: Windows Nyheder

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Esben siger:

  Har lige prøvet den, fin app. Og jeg kunne godt gemme :-)

 2. Søren siger:

  Hvor er det super godt!
  Det var netop den sidste app som jeg manglede for at fuldende min surface RT, så perfekt perfekt, tak for tippet1
  Dog undre det mig at jeg kun kan finde appen via linket på denne side, men hvis jeg søger appen i Microsoft store, så finder den ikke noget..??

 3. Tommy Beck Kobberøe siger:

  @Søren.
  Jeg finder den fint i Windows Store. Hvis jeg søger på Adobe får jeg 119 resultater hvoraf de første 24 er fra Adobe. Heriblandt er Photoshop Express

 4. Søren siger:

  @Tommy, tak for tippet. Da jeg fik kigget i indstillinger, kunne jeg se at alle hjælpemidler var slået til, og dermed kom der ikke noget frem. Da jeg fik dem fjernet, kom alle apps frem i MS Store. Men hvordan med at gemme, som beskrevet i teksten, så har jeg de samme problemer, og jeg kan helle ikke printe, hverken fra MS-billeder, eller fra HP Snapfish. Jeg kan finde min netværksprinter, printe fra Word og lignende, men når jeg vil printe billeder fra de to nævnte programmer, så skriver den at der ikke kan oprettes forbindelse. Printeren er en HP- eStation 510.

 5. Søren siger:

  Jeg kan stadig ikke gemme mine billeder, er der nogen af jer som har fundet en løsning på dette problem med at gemme billederne?

Leave a Reply