Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Mobil.nu: Vi har prøvet Nokia Lumia 925 - WindowsFan.dk

Mobil.nu: Vi har prøvet Nokia Lumia 925

| 30. maj 2013 | 6 Comments

NokiaLumia925

Mobil.nu er åbenbart de første i Danmark der har fået lov at prøve Nokia Lumia 925. Her er lidt af hvad de skriver:

Lumia 925 har et ekstra linseelement, der bidrager til marginalt bedre billedkvalitet. Desuden er softwaren nyere og optimeret til at give bedre resultater, men denne software bliver også tilgængelig for Lumia 920 og Nokias øvrige enheder med Windows Phone 8, afslørede Nokia ved gårsdagens arrangement i Sverige.

Billedkvaliteten er umiddelbart rigtig høj. Vi fik mulighed for at tage et par testbilleder med Lumia 925, og detaljegraden var rigtig høj, når man zoomede ind på skærmen, som i parentes er ganske fremragende og virker mere lysstærk end skærmen på Lumia 920.

Læs hele artiklen på Mobil.nu – Se billeder af Nokia Lumia 925 på Mobil.nu

Tags:

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Steen siger:

  Og her var så den naturlige afløser for min Lumia 800 :-)

 2. Henrik B. siger:

  Samme hér… :-)

  M.v.h.

 3. Mads siger:

  Jeg har 920, så jeg skal nok ikke lige ud og skifte lige nu, men ja den ser lækker ud.
  Dog så bruger jeg trådløs opladning på min 920 hver dag – så det ville jeg få svært ved at undværre – meen, har jo levet uden før, sååå ;)

 4. Asger siger:

  @Mads -> Jeg er blevet lidt små forelsket i min trådløse lader. I første omgang var det kun købt som lir, men som det tit er med nyt gear. Det ender med at dække et behov jeg ikke var klar over jeg havde. Nej det er ikke svært at sætte et stik i telefonen, men syntes alligevel jeg er bedre til at få ladet mig telefon op, når jeg bare kan ligge den på opladeren.

  Det er så muligt at få et cover med trådløs lader til 925’eren, men jeg er nu heller ikke igang med at udskifte min 920.

 5. Jørgen siger:

  Men ideen med trådløs går lidt fljøjten, hvis man skal til at montere mobilen i et cover; eller hvad??

 6. Asger siger:

  Lidt, men der er en del der øffet over den ekstra vægt som den tråløse opladning bidrager med. Så set med de øjne er det vel smart nok det er op til den enkelte, om det er noget man vil have.

  Personligt er jeg glad for det, og syntes det er mest rigtigt det er en fast del af telefonen.

Leave a Reply