Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Så er den her - Surface Pro i de danske butikker - WindowsFan.dk

Så er den her – Surface Pro i de danske butikker

| 30. maj 2013 | 4 Comments

FonaSurfaceProFra i dag d. 30. maj er det muligt at købe Surface Pro i Danmark. Som vist på ovenstående screenshot af Fona.dk, så er den ovenikøbet på forsiden. Eftersigende skulle de også være til at få fat i i ComputerCity.

Det er efterhånden nogle uger siden det blev meldt ud at den ville være i de danske butikker her fra i dag d. 30. maj – og nej hvor er det dejligt at de den dato passe 100% – sådan!

Men nu er de her, har nogen af jer været ude og prøve dem, føle på dem (ikke på en fræk måde) og kan i evt. dele jeres oplevelser med os andre i kommentarene nedenfor?
Mange har meldt ud at de har ville vente med Surface til Pro kom – det er nu drenge og piger.

Tak til Brian for den lille reminder på at det var i dag.

Tags: , ,

Category: Windows Nyheder

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Allan siger:

  Sidder netop med en i hænderne lige nu, og er begejstret indtil videre.

  Har købt den i Computercity i Næstved.

  Man kan godt mærke den er lidt fysisk større end rt’en, men ikke noget af betydning (endnu), og ellers mærker man hurtigt at den reagerer noget hurtigere og er lidt kraftigere end rt’en

 2. Mads siger:

  @Allan: Ok rart. Jeg synes nemlig RT var lige sløj nok til tider. Men man kan sige at det kunne de måske kode optimere sig ud af et godt stykke hen af vejen, hvilket de jo også har gjort.
  Lad os høre noget du har noget mere erfaring.

 3. Anders siger:

  @Allan. Den må da være væsentlig hurtigere end RT med den nye i5 processor??

 4. Brian siger:

  Jeg købte den i fredags, og det lykkedes at vriste den fra sønnike et par timer i løbet af weekenden. Den er perfekt til MineCraft, åbenbart.

  Ja, den er dejlig hurtig og det er lækker hardware.

  Jeg er begejstret, men har naturligvis opdaget et par irriterende småting, som f.eks. at den ikke tænder og slukker for skærmen når man lukker låget (TypeCover) ligesom en iPad.

  Det er afgjort en bærbar PC, som bare er temmelig kompakt. Så man kan bruge den med NemId (som p.t. kræver Java), sin gamle printer osv. Det er fordele i forhold til iPad, men til gengæld går man på kompromis med vægt, varmeudledning og batteri-levetid.

  Den får sin plads på stuebordet. Selvom sønnike opfatter den som en naturlig efterfølger til sin knapt så kraftige bærbare.

Leave a Reply