Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone SWAT team laver Roskilde Festival-app på 72 timer - WindowsFan.dk

Windows Phone SWAT team laver Roskilde Festival-app på 72 timer

| 31. maj 2013 | 6 Comments

windows-phone-72-timer-2-610x406Så har Windows Phone SWAT teamet været igang igen. Denne gang er de blevet sat over for udfordringen at lave en app til Roskilde Festivalen på 72 timer – til Windows Phone naturligvis.

”Det er vigtigt for os at give appen et specielt udtryk til Windows Phone og udnytte nogle af de fede features, som platformen tilbyder” siger Thomas Martinsen, leder af SWAT-teamet. Holdet har tidligere lavet 72 timers events for både TV2, e-boks og BT.

Weekenderne består af 72 timers koncentreret arbejde, hvor appen udvikles fra bunden, og helt klar til udgivelse i Windows Phone Store inden for tidsrammen.

”Det er imponerede at opleve, hvor hurtigt vi har fået en så funktionel app på benene. ” fortæller Bo Thomasen fra Roskile Festival, blot 14 timer inde i projektet, hvor det første design allerede er på plads og app’ens basale funktioner er tæt på klar.

Se billeder fra de 72 timer

Læs hele artiklen på Mobil.nu

 

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Roskilde Festival - WindowsFan.dk | 19. juni 2013
 1. Thomas Ebling siger:

  Det er simpelthen sådan et super godt koncept med de SWAT teams, håber VIRKELIG at bade MS og slutkunde spytter op med rigelig fryns til de gæve gutter og gutinder (hvis der overhovedet er qvinder med ;-))

  :-)

 2. Lars siger:

  Kunne I ikke overbevise folkene bag festivalen i Skanderborg om brugen af Windows phone. De har meldt ud, at det ikke kan svare sig og er for dyrt. Er ellers en super festival app de laver, men kun til Iphone og android.

 3. Henrik siger:

  Hvor er det dejligt at læse om de gode historier med WP app, der virkeligt kan bruges til noget fornuftigt. Der er alt for mange app med indhold vi godt kunne være foruden(ingen nævnt, ingen glemt).
  @Lars skriver at Skanderborg mener “det ikke kan svare sig og er for dyrt” Jeg kender ikke noget til priserne på app, hverken WP eller andre, men hvis hr. fru. danmark kan udgive en app, hvorfor kan store firmaer så ikke?
  Jeg har fået samme negative svar fra en stor dansk koncern, der snart ikke sælger klippekort mere og syntes tendensen er den samme hver gang, app til de 2 andre og så venter vi med WP.
  Jeg skifter aldrig min Nokia og WP, men kunne godt tænke mig de samme app som de 2 andre har.
  Er det bare mig der er træt af at ligge nr. 3 eller har jeg misforstået noget?

 4. Martin siger:

  @Henrik Så skulle du prøve at ligge endnu lavere og have en WP7 telefon. Denne app er heller ikke programmeret til at virke på vores telefoner, men kun til WP8 :-(

 5. Tommy siger:

  Har lige brugt lidt tid med app’en og må sige det SWAT team sgu kan deres kram! Det er synd den ikke er til WP7 og jeg kan ikke lige se hvorfor den ikke skulle kunne fungere der – der er ikke umiddelbart nogen WP8 specifikke funktioner – på godt og ondt.

Leave a Reply