Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Tillykke WindowsFan.dk - 2 års fødselsdag - WindowsFan.dk

Tillykke WindowsFan.dk – 2 års fødselsdag

| 3. juni 2013 | 7 Comments

WindowsfanDkFødselsdagOriginalt foto af Mikkel Laumann  | Redigering af Windowsfan.dk

Dem af jer som har kigget med her rigtig længe, vil kunne huske at Windowsfan.dk oprindelig hed WindowsPhoneFan.dk. Ja, rent faktisk kan du stadigvæk bruge både WindowsPhoneFan.dk og WpFan.dk (til de dovne) for at komme til Windowsfan.dk.

Men som overskriften afslører, så er det (igår) 2 år siden jeg købte domænet og startede siden her – wuuhuu!

Som det ses på billedet ovenfor, holdt jeg/vi derfor kæmpe fødselsdags/havefest her i går – der var virkelig god stemning og alle fandt ligesom ud af det med hinanden.

Her 2 år efter har vi et community på 650 registerede brugere i forummet og omkring 450 besøgende om dagen. Besøgs antallet er gået væsentlig ned her over de sidste par måneder, desværre. For bare et par måneder siden havde siden omkring 750-800 besøgende om dagen. Det bunder dog nok mest af alt i at jeg ikke har været så aktiv her på siden. De sidste par måneder har der ikke været så mange indlæg, da jeg har faktisk en masse andet at se til, som jeg også fortalte om i min første videoblog her forleden.

Det er dog virkelig skønt at se så mange alligevel være aktive i forummet og på den måde holde siden i live mens jeg lige har været lidt fraværende.

Tak til alle jer der læser med, kommenterer, kommer med tip pr mail og opretter/svarer på indlæg i forummet – sådan!

Jeg gør hvad jeg kan for at få indhold på siden her og senest har jeg så forsøgt mig med lidt videoblogs.

Håber du bliver ved med at kigge med og bruge siden – vi er ikke helt i mål med udbredelsen af Windows Phone endnu, vi mangler lige 98% :)

 

Tags: , ,

Category: Andre nyheder

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Kenn Leth Hansen siger:

  Tillykke med fødselsdagen!

  Hvis du har lyst, så vil jeg meget gerne hjælpe til med at få skrevet nogle flere nyheder og indlæg.

 2. Mads siger:

  @Kenn: Tak! Jo, det må du MEGET gerne! Jeg sender dig lige en mail :)

 3. Asger siger:

  Et stort tillykke herfra, vel egentligt til os allesammen :)

  I medgang og modgang, som man siger. Håber der bliver holdt gang i sitet selvom det til tider er lidt småt med tiden. For det er da et herligt lille sted “vi” har her!

 4. Asger siger:

  Ps. Det var squ nogle flotte fyre der var med til festen :)

 5. Mads siger:

  Tillykke til os allesammen! Godt gået Mads! :)

 6. Alf Lenni siger:

  Selv tak! Vi ser frem til mere ballade snarest! PS: Jeg syns nu ham dood’en over til venstre, bagerst, ser en anelse suspekt ud. Hvad er det for nogle typer du haenger ud med? ;)

 7. Mads siger:

  @Alf: Ja det er nogle værre bavianer jeg har rendende her ;)

  Og som Mads (altså ikke mig) Tillykke til os alle, siden ville jo ikke være her hvis I ikke blev ved med at kigge forbi :)

Leave a Reply