Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Video med features i Windows 8.1 - WindowsFan.dk

Video med features i Windows 8.1

| 5. juni 2013 | 4 Comments

windows-8-blue-start-screen-customization

Microsoft har uploadet en video, der demonstrerer en række forskellige features i Windows 8.1. Jeg synes det ser ud til at blive en spændende opdatering. Jeg har især lagt mærke til at måden at vi skal bruge startskærmen på, minder mere om Windows Phone, hvilket er rigtig lækkert, da det er den form for konsistens en bruger vil forvente.

Af de nye features vises bl.a.:
– Ny app oversigt med muligheder for filtrering
– Nye muligheder for indstillinger på startskærmen
– Forbedret SkyDrive integration
– Forbedret søgefunktion

Specielt søgefunktionen glæder jeg mig til at grave dybere i.

Døm selv i videoen herunder.

Jeg er blevet mere og mere glad for Windows 8 efterhånden som jeg har fået det installeret på mine forskellige enheder. Det spiller rigtig godt sammen på tværs af enheder og med SkyDrive som centerpunkt for mine data.

Jeg glæder mig til juni! :-)

/Søren / sjl.dk

Tags:

Category: Windows Nyheder

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Claus Krogsgaard siger:

  Ser da spændende ud. Personligt håber jeg dog på bedre kalender og bedre integration i persons app’en til Skype og andre sociale tjenester…

 2. Asger siger:

  Er glad for de har kigget nærmere på søg-funktionen, syntes ikke den er optimal. I princippet er vel bare fået tilbage til gode “gamle” windows 7. Syntes det ligner den søge-funktioner der var indbygget i win7’s start-menu.

 3. Søren siger:

  @Asger
  Jeg håber også det er magen til Windows 7. Den var nu engang rigtig god. En af mine kollegaer vil blive glad, for det var hans umiddelbare kritikpunkt. :-)

 4. Mads siger:

  Den feature med at man kan have desktop wallpaper som wallpaper på Startscreen ser rar ud. Sådan tror jeg det skulle have været fra starten.

  Prøv og læg mærke til at der hvor han viser det og switcher mellem Startscreen og Dekstop, så virker Startscreen ikke så “langt væk” fra desktoppen han sidder i. Netop fordi baggrunds billedet går igen.

  Det er noget jeg kommer til at bruge er jeg helt sikker på, glæder mig til at prøve det i hvert fald.

Leave a Reply