Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
256 GB Surface Pro måske på vej - WindowsFan.dk

256 GB Surface Pro måske på vej

| 9. juni 2013 | 0 Comments

Det ser ud til, at Microsoft har indset at 64 GB udgaven af Surface Pro ikke er voldsomt efterspurgt. I hvert fald har Microsoft i fredags startet salget af Surface Pro med 256 GB og 128 GB hukommelse i Japan – og undladt at sende 64 GB udgaven på markedet.

Og ikke nok med, at japanerne nu har muligheden for at købe en Surface Pro med dobbelt så meget hukommelse som i resten af verden, får de også Office 2013 Home & Student med i købet.

[Oversat med Google Translate] Hertil kommer, at japanske marked kunder at holde sig til specifikationerne, jo mere storage 64GB, som sælges i andre lande markedet, snarere end konfigurationen af 128 GB, vil den sælge to modeller af 256GB og 128GB. Hertil kommer, 256GB model vil blive solgt før de andre lande markedet.

Hvis man skal tro Microsoft Japans pressemeddelelse, så vil 256 GB udgaven af Surface Pro altså komme til salg i resten af hverden. Det får vi forhåbentlig mere at vide om i slutningen af juni, når Microsoft afholder deres årlige udviklerkonference, BUILD.

Category: Rygter, Windows Nyheder

Leave a Reply