Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Samsung præsenterer nye Windows 8 tablets - WindowsFan.dk

Samsung præsenterer nye Windows 8 tablets

| 23. juni 2013 | 0 Comments

Samsung kunne i torsdags præsentere hele to nye Windows 8 tablets i deres ATIV serie.

Den ene model, ATIV Q på 13,3 tommer giver brugeren mulighed for at benytte Windows 8 og Android og har derudover et tastatur indbygget i enheden som vi også har set på nogle af Acers modeller. Derudover har den en skærm med en opløsning 3.200 gange 1.800 pixel, hvilket må siges at være en foreløbig rekord indenfor Windows 8 tablets.

Den anden model, ATIV tab 3 præsenterede Samsung som verdens tyndeste tablet med en tykkelse på kun 8.2 mm og med op til 10 timers batteritid i en fuldblods Windows 8 tablet. Altså ikke med Windows 8 RT.

Samsung nævner ikke noget om præcis hvilke lande og hvornår de nye tablets kommer i handelen, men vi håber Danmark er med i overvejelserne.

Kilde

Tags: , ,

Category: Windows Nyheder

Leave a Reply