Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
HERE kort kan nu vise dig indendørs kort - WindowsFan.dk

HERE kort kan nu vise dig indendørs kort

| 25. juni 2013 | 5 Comments

Indendørs kort

Google Maps har haft det længe. Nu har vi det også på Windows Phone!

Nokia har i dag annonceret, at HERE platformen nu kan vise indendørs kort for steder som indkøbscentre, lufthavne, sportsarenaer mv.

Ud over at vise hvor hvilke butikker ligger, kan kortet også indeholde placering af infotavler, rulletrapper, hæveautomater, toiletter osv. Efter sigende skulle Nokia have indsamlet indendørs kort i mere end 49.000 bygninger i 45 lande.

Jeg har lavet en hurtig test og bl.a. fundet Lyngby Storcenter, Field’s og endda Københavns Lufthavn hvor der også er information om gates.

Kilde.

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Asger siger:

  Det er squ lidt smart. Lader til fungere ret godt, kunne vise sig at være ret så praktisk. Er spændt på at se hvor godt det faktisk virker indendøre.

  Fedt der er så mange butikker med (de få tomme kunne godt være tomme lokaler). Har set funktionen før, vist på google maps, men der var det begrænset med butiksinformationer. Håber de holder dem opdaterede, ellers går lidt af det fixe af.

 2. Nick Frederiksen siger:

  Ved ikke om det er nyt, men enkelte bygninger er nu i 3d, i hvert fald i Odense.

 3. Kim Olsen siger:

  Ikke en helt ny funktion i Here maps, den var der også da jeg fik min 920 i februar, der var der indendørskort for Rosengårdcentret i Odense.

 4. Mads siger:

  @Kim: Ved det ikke, men kan det måske være fordi den nu er ude af beta? Mener min har heddet beta ind til fornylig, hvis den da ikke stadigvæk gør det? (Har ikke lige min telefon her).

 5. ladjo siger:

  Hmmm… Skønt, men skulle de ikke se at få Here Drive + ud af Beta, og få aktiveret Live Trafic i Danmark, Tyskland … osv, osv ;o)

  Se det ville være fedt ;o)

  Go´ sommer til alle.

Leave a Reply