Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
MobilePay fra Danske Bank kommer til Windows Phone - WindowsFan.dk

MobilePay fra Danske Bank kommer til Windows Phone

| 25. juni 2013 | 4 Comments

mobilepay_0_0Som de fleste nok har hørt er Danske Banks MobilePay app en kæmpe success. Selvfølgelig er denne app kun til folk med iPhone og Android mobiler – som vi er vant til.
Heldigvis, lidt overraskende, har Danske Bank netop oplyst tv2.dk at de har en Windows Phone app på trapperne og at den vil være klar i Windows Phone Store til efteråret.

Sikke en dejlig nyhed.

For det første er det fantastisk at vi får denne smarte app og derved mulighed for nemt at sende penge til venner og familie. Men for det andet synes jeg det er dejligt at se Danske Bank komme med app’en til Windows Phone så “hurtigt” efter lanceringen til iPhone og Android.
Lad os håbe dette er et tegn på at Windows Phone er ved at få fat i markedet.

Tak til SimonK for tippet.

Kilde

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Michael siger:

  Lækkert – Det lyder praktisk!, men jeg har af åbenlyse årsager ikke prøvet MobilePay.

 2. Svein Ingebrigtsen siger:

  Min bank, nordens største, Nordea har endnu ikke lavet en ordentlig app til Windows Phone og nu er den forhenværende Windows Phone app fjernet fra deres download side og der anbefales brug af mobil site.
  At der skulle komme den Swipp app til Windows Phone er der måske ikke forventeligt.

 3. Asger siger:

  Det ville være fantastisk at få den værktøj til windows phone!! Det er et supervæktøj i en mere kontaktløs verden, og jeg ærger mig hver gang jeg hører om hvor smart det er.

  Ser frem til den komme til min nokia.

 4. Oldfart siger:

  @Svein, Nordeas Mobilbank ligger da i Store?? Hvorvidt den er “ordentlig” er vel afhængig af øjnene der ser, men er enig i at Nordens største bank burde kunne levere lidt bedre og lidt hurtigere, men de har nok travlt med at lukke filialer ;-)

Leave a Reply