Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Swapchat til Windows Phone - WindowsFan.dk

Swapchat til Windows Phone

| 25. juni 2013 | 4 Comments

Swapchat er en alternativ uofficiel klient til Snapchat på Windows Phone. Du logger på med din snapchat bruger (eller registrerer en), og så virker den som Snapchat. Brugere på snapchat kan du også ansøge som venner, så de arbejder sammen.

Appen kan tage billeder, og sende dem til dine venner, modtage snaps, dog kan man ikke sende videoer. Ellers virker den meget godt.

Dog har Snapchat teamet snakket med Windows teamet om en officiel app.  Men indtil videre kan man bruge denne app.

 

Opdatering: Snapchat har fået  Swapchat bannet fra Windows Phone Store, så hvis du har slettet den, kan du ikke downloade den igen. Det må betyde at Snapchat er på vej, og at man skal betale for det.

 

swapchatscreenshot


Windows-Phone-Store-Icon

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. VILDE V siger:

  Mange tak, det har jeg savnet :D

 2. Asger siger:

  Det er en fix lille app. Har ikke brugt det tidligere, men hørt om det. Det må være i afdelingen “nice-to-have”, men en morsom måde at dele billeder og oplevelser på.

 3. Benjamin siger:

  Hvordan kan jeg få det til min Nokia Lumia 920????

 4. Oldfart siger:

  @Benjamin: Opdatering: Snapchat har fået Swapchat bannet fra Windows Phone Store, så hvis du har slettet den, kan du ikke downloade den igen. Det må betyde at Snapchat er på vej, og at man skal betale for det.

Leave a Reply