Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Snart 100.000 Apps i Windows Store - WindowsFan.dk

Snart 100.000 Apps i Windows Store

| 27. juni 2013 | 6 Comments

Apps er noget Microsoft har haft problemer med i Windows 8, men nu nærmer Windows Store sig 100.000 Apps, hvilket er meget hurtigt vil jeg sige.

Steve Ballmer har sagt at han forventer at Windows Store runer 100.000 apps i denne måned, hvilket hænger meget godt sammen med tallet fra MetroScanner der siger over 95.000 Apps.

Kilde

Category: Windows Nyheder

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Lene siger:

  Jeg har lige fået ny windows 8 mobil, og den er utrolig lækker – MEN, min bank (BankNordik) har ikke en mobilbank-app til Windows 8! Og de har slet ikke planlagt, hvornår der kommer sådan en. Havde jeg vidst det, havde jeg ikke valgt en Windows 8 mobil, for jeg er flittig bruger af mobilbank. Som alternativ ville jeg så bruge netbank via browseren – MEN – mobilen kan ikke køre Java! Kan det virkelig passe?
  Derudover er der andre apps, jeg bruger, som heller ikke er til Windows 8 (endnu) – jeg skulle selvfølgelig have undersøgt det inden købet, men tog det som en selvfølge, at der var de apps, jeg skulle bruge. Indtil de kommer, må jeg så bruge den gamle android OG min nye mobil, hvilket jo ikke lige er optimalt.
  Hilsen Lene

 2. cs siger:

  Microsoft har udgivet den her app, hjælper dig med at finde om de apps du mangler er i ms store evt. Noget der ligner hvis det ikke findes i original version

  http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/where-my-app/1913db3b-2ff8-4d11-a979-7395f7419f23

  Men ellers ja wp kan ikke køre Java, men nem ide skulle jo inden længe blive lavet om så det kommer til at virke på det meste. En gang i 2014

 3. Lene siger:

  2014… suk – ja, jeg skulle nok have ventet et års tid med Windows Phone, men ud over det med manglende apps, så er jeg meget begejstret for design og funktionalitet. Jeg har en htc 8x, og den fungerer bare :)

 4. steen siger:

  Har din bank ikke en “gammeldags” mobilløsning ala m.dinbank.dk, som du kan tilgå i en browser?

 5. Lene siger:

  Tak for dit forslag, Steen, jeg vil forhøre mig hos banken, men umiddelbart tror jeg det ikke. Og så ellers lægge pres på BankNordik, så de kan få udviklet en app hurtigst muligt :)

 6. Nina Schou siger:

  Jeg har Nokia Lumia 920, som jeg er glad for. Har altid benyttet Nokia telefoner. På mine gamle telefoner har jeg downloadet lydbølger fra biblioteket uden problemer. Men det kan jeg ikke med min Windows OS på telefonen. Nogen bud på hvad jeg kan gøre?

  Mange hilsner

  Nina

Leave a Reply