Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Oplever du spontane genstart af din Nokia Lumia 920? - WindowsFan.dk

Oplever du spontane genstart af din Nokia Lumia 920?

| 2. juli 2013 | 55 Comments

Nokia Lumia 920 - Color RangeJeg har hørt/læst om flere som oplever spontane genstart af deres Nokia Lumia 920. Ja, nogen oplever faktisk daglige genstarts.

Jeg har så her i sidste uge modtaget en mail fra en bruger af siden, Anders, som spørger om det ikke kunne være en idé at tage dette op.

Det gør jeg så nu og spørger derfor jer brugere af siden – Oplever du genstart af Nokia Lumia 920?

Oprindelig havde jeg tænkt mig at lave det som en afstemning, men efter nærmere eftertanke ville jeg egentlig hellere have jeres “historie” med, og ikke bare et Ja/Nej.

Så fyr den af, oplever du genstart af din Nokia Lumia 920?

PS: Jeg vil lige på forhånd sige at vi nok skal forvente at der vil være flere i kommenrene der HAR problemet, end der ikke har, af den simple grund at man sjældent googler efter et problem man ikke har og finder siden her :)

Tags: ,

Category: Andre nyheder

Comments (55)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Kuno Richardy siger:

  Min 920 genstarter ikke mere umotiveret, men den har gjort det indtil Nokia sendte en opdatering ud i jan/feb i år, siden har den været meget stabil.
  Mit eneste problem med 920/WP8 er at mit Bluetooth headset’s volume knapper ikke får telefonen til at regulere lydstyrken. Som jeg har læst det er det fordi Microsoft har implementeret AVRCP 1.4 som ikke er nedad kombatibel med mit headsets AVRCP 1.0. Skidt. Men den genstarter ikke mere 8uden jeg beder den om det…).

 2. Morten Mikkelsen siger:

  Jep jeg oplever næsten daglige genstart. Ofte er det 3-6 gange om dagen. Men der kan så også gå 1-2 dage hvor der ikke sker noget.
  Kører meget bil i forbindelse med mit arbejde, så hører det med det samme når den hopper af BT forbindelsen.
  Det mest belastende er dog når man har den i lommen og den gør det, så kan der gå lang tid inden man opdager den skal ha’ trykket pinkoden igen for at fungere…

  Er der en løsning på vej?

 3. Gert Weingardt siger:

  Jeg har en Lumia 920 og den opfører sig som beskrevet i hvert fald en gang i døgnet genstarter den og det er faktisk MEGET irriterende, da det er en arbejdstelefon, og flere har sagt, at de ikke kunne komme i kontakt med mig.
  Kender nogen en løsning, ellers må Nokia punks til at finde en løsning.

 4. Ricky Hansen siger:

  På 4g oplever jeg gerne flere daglige genstarter. Jeg har faktisk også lokaliseret specifikke geografiske steder, hvor dette sker (på Telenors netværk), hver gang jeg passerer i bil.
  Men som skrevet, flere daglige genstarter på 4G, mens min 920’er er klippestabil på 3G….som jeg derfor kører på 99% af tiden

 5. ulrik kruse siger:

  Som andre oplever jeg tit, at min 920 genstarter. Det virker som om, at de dage, hvor den genstarter, så er det flere gange lige efter hinanden. I snit vil jeg tro, jeg har sådan dage 2 – 3 gange om ugen. Pænt irriterende…

 6. Per siger:

  Har haft den 1 mdr. ikke nogen genstart, til gengæld oplever jeg også at den hopper af BT forbindelsen, dog kopuler den sig på igen kort tid efter

 7. Nicolaj siger:

  Min Lumia 920 gør det også ganske tit – faktisk oftere efter den fik nyeste opdatering tidligere i år. Og der er ingen rød tråd i det. Det kan være mens denne ligger i lommen, på skrive bordet eller til ladning i løbet af natten. Som i tidligere kommentar kan der gå lang tid før man opdager det også har folk forgæves prøvet fange en.

 8. Matias siger:

  Har oplevet genstart af min lumia 920 i starten, men det er mange måneder siden, at jeg har oplevet det sidst, hjalp efter der kom en opdatering for et godt stykke tid siden.

  Men jeg ved min chef som har en lumia 900, der er stadig utrolig mange problemer med spontane genstart på den.

 9. Svein siger:

  Har oplevet at min Lumia 920 har genstartet én gang, men det var før sidste opdatering. Efter det har den vært stabil.
  For de af jer der har problemer med genstart, skal I sikre jer at den er opdateret! Det kunne løse problemet :)

 10. Joachim Hoffmann siger:

  Jeg har også oplevet spontane genstart af min Lumia 920. En af mine kollegaer, der også har en 920 har også oplevet det. Han tog kontakt til Telenor og har fået følgende tilbagemelding:

  “Den eneste fejl vi kender der ikke er løst, er at terminaler genstarter og beder om PIN, dette opleves kun når 4G er slået til, og man bevæger sig mellem 3G og 4G, og det er langt fra alle kunder der ser fejlen.
  Jeg har fået bekræftet fra NOKIA at vi får en ny SW tilgængelig på service centret på onsdag, der løser denne fejl.
  Der vil gå yderligere 4-6 uger før den er tilgængelig online (OTA)”

  Så “løsningen” er altså pt. sætte telefonen til maksimalt at køre 3G og så vente på opdateringen.

 11. Nicklas siger:

  jeg har også problemet, men jeg har fixet det på samme måde somJoachim Hoffmann.

  det startede med kun at være en gang om ugen min tlf genstartede, men efter en opdatering som microsoft havde udgivet skete det flere gange om dagen.

  jeg tvivler derimod på at nokia er i stand til at fixe dette problem da jeg har læst tonsvis a forum opslag med andre windows phone 8 enheder med 4G som genstarter.

  Så det er helt sikkert op til Microsoft at få fixet deres software

 12. kim siger:

  jeg har oplevet 3-4 genstart siden november
  min kører uden problemer

 13. ladjo siger:

  Ingen genstarter her uprovokeret, men jeg kører også på TDC´s net som ikke har 4 G slået til for telefoner, endnu…

  Kunne være et godt hint, hvis man noterer hvilket selskab man er hos og om man har 4 G enabled når telefonen går ned !

 14. Mads siger:

  Min kører også uden problemer, 7-9-13. Har haft den i over 6 måneder nu og den er måske genstartet 1-2 gange.
  Jeg har Telmore og derfor ikke 4G.

 15. Markus siger:

  Min gjorde det næsten hver nat omkring jul, men har ikke gjort det siden.

 16. Freddymiss siger:

  Har oplevet at min 920 genstarter, men efter jeg opdaterede den for nogle måneder siden stoppede det, og det selvom jeg kører på 3 4g net stort set hele døgnet

 17. Tommy siger:

  Ja – meget ofte desværre. Men jeg kan se på kommentarerne, at det måske har noget med 4G at gøre, så jeg skifter straks til 3G!

 18. Carsten siger:

  flere af jer skriver at i oplever genstart på jeres Nokia Lumia og i den forbindelse nævner i hvilket netværk i er på.

  så frem at jeg har forstået det korrekt så handler dette om genstart af mobiltelefon og ikke om manglende netværksdækning.

  de der oplever en telefon der genstarter jævnligt ville ikke kunne forbedre dette ved at skifte netværk.

  fejl er en software/hardware fejl på visse Nokia Lumia telefoner.!!!

 19. Tommy siger:

  – og en telia-medarbejder mente med stor overbevisning, at det var fotdi, jeg ikke bruger den originale nokia-adapter. (det tror jeg nu ikke rigtigt på)

 20. Ricky Hansen siger:

  @Carsten: vi nævner hvilket netværk vi er på, da der netop er forskel på om udbyderne tilbyder 3- eller 4G.

  Det er tydeligt, at den primære årsag til genstarterne ligger i et eller andet netværkshalløj…

  Men det er korrekt, at fejlen ligger i telefonen, altså hardware/software-relateret.

  Indtil videre lader det så til, at vi kan eliminere (eller i det mindste minimere problemet) ved at skifte netværk på telefonen. Altså fra 4G til 3G.

  Ikke ved at skifte UDBYDER, men netop NETVÆRKstype.

 21. Nick Frederiksen siger:

  Min lumia 920 genstarter sommetider. Og jeg tvivler på det er netværksrelateret.Min genstarter ved 4g, h , 3g, edge og ved intet signal.Jeg har ingen ide om hvorfor. Men håber de kan fikse det.

 22. VILDE V siger:

  Jeg har 2 gange skulle genstarte den sådan rigtigt, hvor den var frosset på “nokia” da jeg vågnede, ellers kører den som en drøm! Jeg har haft min Lumia i Januar 2013 :)Vh Victor

 23. Tommy siger:

  Skiftede til 3G for lidt over 6 timer siden – og nul genstarter – det tegner godt.

 24. Anders siger:

  Jeg er rigtig glad for de indlæg om at 4G kan være problemet, da jeg har oplevet en voldsom forværring efter skift til Callme, som har rigtig fin 4G dækning her hvor jeg bor.

  Jeg oplevede forleden, at den genstartede 3 gange i træk med korte mellemrum og skrev derfor til Windows Fan, for at høre om det var en idé at høre om andre brugere af Lumia 920 havde problemet. Så tak for det til Windows Fan.

  Jeg håber der snart kommer en opdatering, da det er svært at undvære 4G, når først man har fået det og kan køre med 30 Mbit download og 10 upload, men vil indtil da prøve om det hjælper at køre med 3G.

 25. Morten Mikkelsen siger:

  Jeg kører Telenor 4G. Oplever tit at folk ikke kab få fat i mig, og at den genstarter flere gange om dagen.Tror jeg vil prøve at slå 4G fra og se om problemet forsvinder.

 26. Kenneth siger:

  Efter skift fra telenor til onfone altså fra 4G til 3G er det ikke noget der sker for mig og min kones 920’er og savner vi 4G nææ ikke noget der er behov for på mobiler syns jeg.

 27. Anders siger:

  Har ikke oplevet genstarter efter skift fra 4G til 3G her efter ca. 1,5 døgn. Ligner en succes efter 3-4 genstarter dagligt

 28. John Pedersen siger:

  Har Telenor, og efter at have slået 4G fra har jeg ikke oplevet nogle genstarter, det er seks dage nu, før skete det op til flere gange om dagen.

 29. Alex siger:

  Hej, det samme er. Siden skift fra 3til telenor genstarter telefon ustandselig. Det er bare mærkelig at det ikke skete med 3 som også kørt på et slags 4g?Mvh. Alex

 30. Kristian siger:

  Hej. Efter skift til Telia og 4G, oplevede jeg at telefonen(920), begyndte at genstarte op til flere gange om dagen. Telefonen har jeg nu, for 2 dage siden, sat til max 3G og der har ikke været problemer.
  Genstart var hyppigere de dage hvor jeg var på farten, hvilket jo nok skyldes at den så har hoppet mere af og på 4G netværket.
  Vh. Kristian

 31. Nicolaj siger:

  Efter jeg lavede mit første indlæg er jeg kommet i tanken om en ting. Jeg skrev at den genstartede oftere efter nyest opdatering men dette er nok ikke helt korrekt. Jeg fik nemlig næsten samtidig nyt simkort fra Telenor da det gamle ikke understøttede 4G. Og derefter begyndte der at komme genstarter og problemer med at holde et ordentligt signal hvis jeg var et sted hvor den stod og pendlede mellem 3G og 4G. Nu er det CA en uge siden jeg satte den til max 3G og der har – 7,9,13 – ikke været problemer siden. Så ideen om at det er 4G indstillingen der er problemet syntes jeg nu virker rigtig.

 32. Tommy siger:

  Nu 7 dage siden skiftet til 3G – og nul genstarter. Jeg tror, problemet er indkredset.

 33. Nathja siger:

  Hej.
  Jeg oplever også ofte spontane genopstart på min 920.
  Jeg er ved telenor og køre med 4G.
  Der er ikke noget mønster i det. Nogle dage gør den det ofte andre slet ikke.
  Håber det bliver løst snarest da det er ret så irriterende.

 34. Thomas siger:

  købte min 920 i februar hos Telmore. Havde 4-5 spontane genstarter hver uge. En opdatering (via garantien) hos Telecare, Esbjerg løste problemet.

 35. Thomas siger:

  Jeg oplever genstart hver gang jeg bruger gps og da jeg til daglig bruger gps så bliver det irriterende i længden.. Men oplever ikke genstart ellers.. Der siges at hvis man deaktivere 4g så løser det problemerne med genstart under brugen af GPS..

 36. Anton Weye Tranberg siger:

  Flere genstarter dagligt. Havde problemet fra starten, det forsvandt saa i forbindelse med en opdatering (vistnok i januar), men kom tilbage for en maaneds tid siden.

 37. Lars siger:

  Min gør det også næsten dagligt. Er også ret sikker på det skyldes 4G. Jeg kører på Telenors næstværk.

 38. Claes siger:

  Min gør det også!
  Telenor 4G når/hvis mulig.
  Nogle gange har den genstartet 4-5 gange pr. dag.
  Jeg oplever det når jeg kører i bil, måske fordi der er noget net der på en eller anden måde ændrer sig?
  I starten troede jeg at årsagen var Nokia-Drive. Men Nokia-Drive bruger jeg jo også når jeg kører.
  Jeg har aldrig oplevet min Nokia 920 automatisk genstarte derhjemme. Det er altid når jeg kører…..

 39. Jørgen siger:

  En så dyr telefon skal ALDRIG genstarte, så kom i gang med at brokke jer til Nokia!

  Min egen 920’er genstarter aldrig, men min bror havde en, der genstartede flere gange hver dag. Efter 3 effektløse “reperationer” der tog ugevis hver gang, skrev jeg lettere surt om det til “Nokia Care” (@nokiahelps) på Twitter – og SÅ kom der gang i sagerne. De svarede med det samme, fik alle oplysningerner om telefonen og i løbet af få dage, fik min bror en ny telefon.

  Så den fremgangsmåde kan jeg kun anbefale.

 40. Berit siger:

  Det sker også for mig ind imellem. Desuden kan den finde på at leve sit eget liv ved pludselig at tage billeder. Så er jeg nødt til at slukke den

 41. Boster Andersen siger:

  Min genstarter hver gang jeg bruger gps’en, og gerne lige der hvor den skulle vise mig vejen,,,hm, lader op mens jeg kører, og bliver pænt varm

 42. Ulrik siger:

  Min har genstartet MEGET, og har været mange gange inde for at blive ” fixet”, genstarter stadig, mest når jeg er på farten, men også hjemme, men , efter hint om 4G, vil jeg prøve og teste, da mit hus har dårlig dækning skifter telefonen ofte net fra 4G til noget langsommere alt afh om hvor jeg er i huset. .
  så vil teste 3G max løsningen. Håber det virker.
  desuden vil jeg nu gå efter nokia da min kones 920 gør det samme, så de må ha et generelt probem.
  krydser fingre for 3g løser problemet og de kommer med et fix snart

 43. Lunde siger:

  Min har aldrig genstartet selvom jeg har 4G aktiv. Bruger TDC.
  Spørgsmålet er om det er telefonen eller netværket der er driller. Jeg helder mest til det sidste, da det er Telenor kunder der oplever problemet.

 44. Anders siger:

  Bare en status. Jeg har ikke oplevet genstarter i ca. 3 uger efter jeg skiftede indstilling fra 4G til 3G, så det er en klar succes, selvom jeg savner min hurtige 4G.

 45. Martin siger:

  Jeg skrev til Nokia på Deres Facebook side og fik dette svar tilbage, da jeg selv har døjet med genstarter når 4G har været slået til.

  De skrev:
  “Hej Martin,
  Der er nogle kunder der har oplevet de problemer som du beskriver, hvor den midlertidige løsning er, at slå 4G fra inde under Mobildata. Vi arbejder på at få løst problemmet hurtigst muligt og opdateringen klar og sendt ud, i løbet af kort tid.
  Mvh. A.A.”

 46. René siger:

  Min genstarter også konstant. Bevæger mig ofte mellem 3G og 4G netværk, og det er altid her problemet er.Løsningen for mit vedkommende har også været at tillade maks 3G tilslutning. Ingen genstarter når jeg kører sådan.

 47. Ole Dannemann siger:

  Jeg har nøjagtig samme problem, men med en 925. Jeg har nu prøvet at slå 4G fra, og håber på det bedste.

  Ole D.

 48. Anders siger:

  Efter opdatering til Amber og skift tilbage til 4G har jeg ikke oplevet genstarter på min 920.

  Jeg ved ikke om det er Amber-opdateringen eller en af de opdateringer, som er kommet efter jeg slog over på 3G for et godt stykke tid siden, men der har ikke været de mange genstarter, som jeg havde problemer med tidligere.

 49. Nicolaj siger:

  Jeg kan tilslutte mig det Anders siger med hensyn til genstarter og 4G efter Amber opdateringen. Har heller ikke oplevet det efter Amber blev installeret og jeg havde ellers flere genstarter dagligt da jeg på min vej til og fra job veksler mellem 3G og 4G flere gange. Dette har tidligere resulteret i genstarter. Håber virkelig at dette var løsningen. Er forresten på Telenor nettet.

 50. Joachim siger:

  Min Lumia 920 er også holdt op med at genstarte efter Amber opdateringen. Er på Telenors netværk.

 51. Anders siger:

  Godt at høre at andre heller ikke oplever genstarter efter opdateringen. Jeg er iøvrigt på Telias net.

 52. linne siger:

  Hejsa.

  har lumia 925, Abennement ved Telenor og kører med max 4g. Ikke en eneste genstart

 53. Michael siger:

  Har en lumia 925, oplever dagligt genstart, har nu slået 4G fra i håb om bedring

 54. Georg Steen Christensen siger:

  Ja, min 920 låser i 5-10 minutter og genstarter så. Kan ikke bruges eller modtage kald mens den låser. Når jeg kører uden 4G slået til, sker det ikke. Jeg har den nu altid på 3G og slår kun 4G til, når jeg skal bruge hurtig data, hvor der er dækning.

  Forlader jeg 4G dækning har telefonen også til tider vanskeligt ved at finde 3G/2G netværket, selvom der er fin dækning. 4G virker bare ikke ok sammen med 3G/tale endnu.

  Sikkert en kombination med netværksproblemer ift 4G. 4G anvendes udelukkende til data (og ikke tale), og modtager man kald på 4G dirigeres telefonen over på 3G, hvilket jeg har hørt giver problemer fra tid til anden.

  Anvender Telenor netværket.

 55. see here for the top china business consulting anywhere

Leave a Reply