Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Calendar Template - WindowsFan.dk

Calendar Template

| 9. juli 2013 | 7 Comments

Har modtaget en mail fra Joachim, som har lavet en Windows Phone app – Calendar Template.

Joachim skriver følgende:

Jeg har lavet en kalender skabelon app, som jeg synes du skal prøve. Jeg lavede den oprindelig til min kone, der har skiftende vagter. Hun var træt af hele tiden at skrive næsten det samme ind utallige gange i sin kalender. Det eneste der ændrede sig var datoen. Jeg lavede derfor app’en, hvor man kan oprette skabeloner. Det at oprette en aftale på baggrund af en skabelon, er så blot et spørgsmål om at trykke på et felt i et grid, hvor skabelonerne og dagene udgør x og y akserne.

Jeg har desværre ikke selv haft tid til at prøve appen, men hvis du har, så skriv gerne hvad du synes.

CalendarTemplateScreenshot01

Windows-Phone-Store-Icon

Tags:

Category: Apps, Dansk udviklede Windows Phone apps

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Claus Krogsgaard siger:

  Ser godt ud!

  Er der nogen der har fifs til hvordan man kan se kollegaers kalendere i Exchange på Windows Phonen? Evt. via en app?

 2. Rita siger:

  Den vil jeg prøve, for jeg skiftende vagter på mit arbejde, så det lyder tillokkende :)

  Rita

 3. Mogens siger:

  Kan kun bruges med outlook.com kalenderen. Og man skal logge ind hver gang.Kunne den sync med google kalender og forblive logget ind. Så var den perfekt.Der er en lille bug, man kan ikke lave en template der skifter døgn.Jeg arbejder fra 1900 til 0700 det kan den ikke håndtere desværre.

 4. Joachim Hoffmann siger:

  Tak for feedback. Kom endelig med mere – og husk gerne at rate app’en. Det kan gøres direkte indefra application baren i bunden af app’en.

  @Mogens: Man kan godt forblive logget på mod outlook.com, hvis man i login skærmbilledet sætter et lille hak i ‘Keep me signed in’. Hvis det ikke virker for dig, så prøver jeg at grave lidt mere i det. Min erfaring er, at sætter man det flueben, så spørger app’en ikke efter kodeord ved efterfølgende opstart af den.
  Ang. templates, der går hen over et døgn, så kan jeg godt se det vil være smart. Jeg ved bare ikke helt hvordan, jeg kan visualisere det, da et felt er lig med en dag. Forslag modtages gerne.

 5. Jan F. Kristensen siger:

  Kunne være dejligt hvis man i template kunne opsætte i hvilken kalender i Outlook.com som den skulle oprette aftale i. Jeg har flere kalenderer men den opretter altid i default kalender.

 6. Joachim Hoffmann siger:

  @Jan: Tak for feedback. Jeg vil se om jeg kan få det indarbejdet i en af de kommende versioner.

 7. Joachim Hoffmann siger:

  @Mogens: Jeg har netop submittet en opdateret version til Microsoft, hvor skabeloner kan gå hen over midnat. Med lidt held er den tilgængelig om ca. 5 dage (certificeringsprocessen tager tid).

Leave a Reply