Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
41 millioner grunde til at kigge med 11. juli 2013 - WindowsFan.dk

41 millioner grunde til at kigge med 11. juli 2013

| 10. juli 2013 | 4 Comments

41MillionReasonsNokia

Så er det i morgen, torsdag d. 11. juli 2013, at Nokia mener der er 41 millioner grunde til at kigge med.

Nokia afholder event i New York kl. 17:00 dansk tid.

Du kan følge eventet her via live stream: Nokia – 41 Million Reasons

Med den tagline der kunne man fristes til at tro de kom med en telefon 41 MP kamera.

Hvad siger du, hvad har du hørt af rygter?

Tags: , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Flemming siger:

  De 41.000.000 er antal kunder de har mistet – som de håber at vinde tilbage #whatiheard

  Kan huske tilbage i 90’erne hvor ens Nokia telefon var det eneste rigtige at eje. Siden har der vel været ca. 41 mill. grunde til at eje et andet mærke.
  Så tror det tager lidt mere end 41 millioner grunde at skaffe tillid og kunder tilbage.
  Men lad os se hvad de kommer med?

 2. Steen siger:

  Ha ha godt indlæg Flemming :-)
  Jeg har været Nokia fan i mange år, men synes godt nok de skal oppe sig, hvis det ikke skal gå helt galt..
  Jeg har haft både N 808 og N 920 og især den sidste blev jeg skuffet over fejl og dårlig billedkvalitet.. Nokia skruede deres reklameafdeling på stoffer og lovede at N 920 ville blive et kameramoster… Hmmm hold op hvor blev jeg skuffet, da jeg købte den.

  Det ser ud til, at N1020 bliver samme som N920, både byggekvalitet og software og et N808 kamera… Jeg håber virkelig de har lært af deres fejl og sender en mobil på gaden der holder hvad de lover og med minimum af fejl på!!

 3. Henrik B. siger:

  Der kan læses en masse more om den kommende Lumia 1020 hér:
  http://www.recordere.dk/indhold/templates/design.aspx?articleid=9336&zoneid=5#ixzz2YdtB8ux1

  “Den nye smartphone, der har gået under kodenavnet EOS, kommer til at hedde Lumia 1020 og har et stort kamera på bagsiden. Så meget vidste vi allerede. Men nu er der sluppet nogle nye billeder og specs ud, der næsten ikke efterlader nogle detaljer til Nokias præsentation på torsdag.

  Det er WPCentral, der har fået fingre i de lækkede billeder og nye detaljer. De viser, ligesom de skal-billeder, vi tidligere har set, at der er lavet plads til en større kameraskive, der buler en lille smule ud fra ryggen på telefonen.

  På denne skive står en detalje, vi alle har ventet på, nemlig bekræftelsen af, at Lumia 1020 kan håndtere 41 megapixels billeder i 16:9. I 4:3 klarer den 38 megapixel. Kameraet har både LED- og Xenon-blitz, optisk billedstabilisering (OIS) og en f2.2-blændeåbning. Derudover har WPCentral opsnuset, at telefonen skulle have 2GB RAM og 32 GB lagerplads.

  Dertil kommer, at Nokia også tilbyde et skal-cover til telefonen, der gør det muligt at påmontere telefonen et stativ, giver den 35% ekstra batterilevetid, og en ekstra shutter-knap.

  WPCentral har også fundet ud af, at det amerikanske svar på Elgiganten, Best Buy, allerede har kørt Lumia 1020 ind i deres butikssystem. WPCentral mener at vide, at telefonen kommer til salg i Microsofts fysiske butikker allerede 22. juli, med resten af de amerikanske butikker følgende efter 1-2 uger senere. Prisen skulle komme til at ligge på omkring 600 dollar uden abonnement (ca. 3600 kroner eksl. moms og told.)

  Ifølge Recorderes informationer skulle der gå op til et par måneder yderligere, før den lander i Danmark.”

  M.v.h.

Leave a Reply