Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Er notifikationslog på vej til WP8? - WindowsFan.dk

Er notifikationslog på vej til WP8?

| 30. august 2013 | 10 Comments

wp-nl

Notifikationslog er måske på vej til Windows Phone 8. Allerede inden Windows Phone 8 kom på markedet, meldte Microsoft ud at de var ved at arbejde på et sted at samle notifikationer på Windows Phone. Dog nåede de ikke at gøre den færdig til udgivelsen.

Funktionen skulle komme med GDR3 opdateringen senere på året.

Nokia skulle teste funktionen, men der er ingen dato for hvornår den skulle udgives. Måske ved Nokia World.

Jeg syntes dog det er fint med opdateringerne fra live tiles, hvad med jer?

 

Kilde

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Claus Krogsgaard siger:

  Kunne godt bruge det… Men ellers mere Live Tiles, som du selv skriver…

 2. Lars Kraght siger:

  Kunne rigtig godt tænke mig notifikationen af nye SMS og mails på forsiden, sammen med uret eksempelvis på Nokia 925
  Det er for tit at der ligger en SMS og gemmer sig som jeg ikke lige har hørt tikke ind.

 3. Asger siger:

  Jeg kunne også rigtigt godt tænke mig et sted at få et samlet overblik. Live tiles er super cool, og syntes det er en fed måde at vise info på. Mere det at når telefonen har bibbet/vibreret, så ved man der er komme noget. Så er det altså usmart man skal alle tiles igennem for at se hvilken App der er kommet noget nyt i, hvis man ikke lige fangede den første gang. Heller ikke sikkert man har alle sine apps som tiles.

 4. SimonK siger:

  Du har en pointe @Asger, især når man har flere mails på sin telefon :)

 5. Linne siger:

  @asger og lars. i kan godt, på låseskærmen, se om der er kommet mails, sms eller opkald. Både på wp 7.8 og wp8. under indstillinger, låseskærm ( mener jeg det er :) ) kan i slå til, om i vil se mails, kalender, opkald, sms eller alle sammen:) ikonet viser hvad det er og så slipper i for at bladre alle tiles igennem. :)

 6. Linne siger:

  @ asger og lars… var vist lidt for hurtig. På wp7.8 kan i ikke selv vælge (har lige tjekket på min lm 800), men det kan i på lm925 (har den selv, men til rep. Da en volume knap ikke virker) ikonerne vises automatisk på min lm800. Uanset om det er mail, sms eller opkald

 7. Lars Kraght siger:

  Hej Linne
  Jeg er ikke lige det jeg mener.
  Det der irriterer mig er at man ikke kan se om der er SMS på den sorte skærm når telefonen er i dvale. Enten skal det skrives på displayet eller også skal der, som på Android, være en lille diode der blinker og indikerer at du likge skal vække telefonen for at se en besked.

 8. oldfart siger:

  @Lars, helt enig, det kunne være lækkert hvis windowslogoet pulserede ;)

 9. Linne siger:

  @larsAhhhh.. Ja det var noget andet:) ja det kan man ikke. :)Personligt gør det ikke mig noget. Jeg er en af dem der ikke har lyd på hverken beskeder, mails eller andet. Gider ikke høre på det:)Men det kunne da være fint at have, så der er noget for enhver smag

 10. Linne siger:

  @oldfartJa den med logoet kunne faktisk være fed:)

Leave a Reply