Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Radio - WindowsFan.dk

Radio

| 14. oktober 2013 | 6 Comments

Denne app tillader dig at lytte til alle radiostationer ejet af DR. Den er lige nu i beta (test-fase), og vil snart blive helt færdiggjort.

Formålet med appen er at forsøge at forbedre konceptet andre apps har startet, ved at udbedre kvaliteten og stabiliteten, samt tilbyde et mere overskueligt overblik over de radiostationer der kører lige nu.

Derudover vil appen konstant blive opdateret i fremtiden, og prisen på appen nu er minimal i forhold til når den bliver færdig (så køb den nu og få den billigt!).

Det skal desuden nævnes at denne app ikke er udviklet af DR, men en enkelt uafhængig lille virksomhed. Derfor betaler dine licenspenge ikke for app’en, og den har ikke været gratis for os at udvikle tidsmæssigt.

Funktioner

 • Henter automatisk en opdateret liste over nye radiostationer. Hvis DR tilføjer en ny netradio-station, har du den i app’en uden at opdatere den.
 • Henter oplysninger om det nuværende program.
 • Virker mens appen ikke kører.
 • Finder selv ud af en passende kvalitet hvis du flere gange får afbrydelser på grund af dårligt signal.
 • Overskuelig og pæn brugergrænseflade.
 • Konstant opdateret. Dette er kun begyndelsen.

 

RadioScreenshot01

Windows-Phone-Store-Icon

 

Tags: , ,

Category: Apps, Dansk udviklede Windows Phone apps

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Claus Krogsgaard siger:

  Spændende!

  Så mangler vi bare TV. http://www.dr.dk/nu-mobil virker forsat ikke med Windows Phone eller Windows RT.

 2. Mads siger:

  @Claus: Nææ, mend DR tillader jo ikke at nogen laver en apps og de vil ikke selv få det til at virke…tilgengæld skal vi alle betale til dem – nice!

 3. Claus Krogsgaard siger:

  NO nice! :(

 4. Mads siger:

  Nej, det er nemlig lige præcis på ingen måde nice… :(

 5. Asger siger:

  Vi må se hvor længe den overlever. Jeg mangler lidt en App hvor man kan se podcast. Der var en “DR Podcast”, men den blev fjernet igen. Nåede at hente den, men har siden nulstillet min telefon…

  Kan ikke helt sætte mig ind i hvorfor firmaer ikke tillader uofficielle apps, når de ikke selv vil udvikle nogen… Syntes ofte man har læst: “Platformen, og dermed efterspørgslen er ikke stor nok” Hvorfor så ikke lade andre gøre arbejdet? Det er stadig jeres service der kan “vokse”.

 6. Morten siger:

  Så blev den opdateret med sidste brygte stationer, lokale stationer osv. Virkelig god radio app nu.

Leave a Reply