Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Rygte: Nokia på vej med tablet og bærbar - WindowsFan.dk

Rygte: Nokia på vej med tablet og bærbar

| 14. oktober 2013 | 6 Comments

Ja, rygtet har været oppe mange gange før om at Nokia skulle komme med en tablet. Dog har jeg personlig aldrig hørt om at de skulle være på vej med en bærbar.

Der er dog heller ikke meldt noget ud officielt fra Nokia, men med nedenstående “teaser” fra Nokia, så kunne det meget vel være sådan at de kommer med både tablet og bærbar til Nokia World her d. 22. oktober 2013.

nokia-teaser123-big

Men igen, ud fra dette billede er det kun telefonen som har tydeligt “Nokia/Lumia” design. Det kan også bare være fordi Microsoft jo nu har købt Nokia, hvorfor Nokia skal hjælpe med at gøre reklame for Windows 8.

Hvad tror I?

Kilde

 

Tags: , , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. SimonK siger:

  De har bugt skype som reklameringsform, så hvorfor skulle de ikke også bruge nokia som det? :)

 2. Klaus lund siger:

  De skulle heller koncentrere sig om mobiler istedet for, og få rettet op på nogle af de fejl de nu har og vente med bærbar og tablets.
  Det er bare min mening :-)

 3. Mads siger:

  @Klaus: Ja, tror nu også nu efter jeg har tænkt lidt mere over det, at det bare er en “reklame” for Windows/Windows Phone sådan generelt kan man sige. Som nævnt, Microsoft ejer Nokia nu, så selvfølgelig begynder Nokia nu at pushe Windows også.
  Men tror dog de kommer med tablet – ingen bærbar.

 4. Klaus lund siger:

  @mads ja så må vi se hvad der kommer ud af det med tableten,men jeg er bare bange for at de glemmer wp 8 hvis det bliver en succes med tableten,
  men det vil jeg ik håbe.
  Når den tablet kommer ud så vil jeg da håbe at den kan arbejde sammen med WP 8 (OPTIMALT MENER JEG) ;-).

 5. Mads siger:

  @Klaus: Jeg tror ikke hverken Nokia eller Microsoft (som jo er en nu) glemmer WP8. Tror WP fylder en meget stor del hos Microsoft, da de jo klart er kommet for sent med på mobil bølgen.

 6. Klaus lund siger:

  @Mads:Det har du nok ret i. :-)

Leave a Reply