Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Udrulning af Windows Phone opdateringer bliver (måske) bedre i fremtiden - WindowsFan.dk

Udrulning af Windows Phone opdateringer bliver (måske) bedre i fremtiden

| 14. oktober 2013 | 6 Comments

WindowsPhoneUpdateDem som har fuldt med her på Windowsfan.dk i længere tid, vil vide at jeg flere gange har brokket mig over Microsofts udrulninger af opdateringer – det er simpelthen ikke godt nok. Det tager alt for langtid før alle får en given opdatering og det var besværligt at finde ud af hvem får hvad osv.

Nu tyder et lille “tease” fra Paul Thurrott, Microsoft Insider, på at dette ikke bliver et problem i fremtiden.

Han bliver spurgt i en podcast, om hvordan status er i Windows Phone verdenen når det kommer til forskellige ROMs brugerne selv henter ned og lægger på, ligesom mange gør med deres Android telefoner. Her svare Paul at dette har man ikke så meget af, men at det ikke vil være et problem i fremtiden og at han kan snakke mere om det i næste uge.

HVIS Microsoft ændre måden de gør det på, så de springer hele producent/operatør delen over, så ville det virkelig være fantastisk. Eller faktisk er jeg ligeglade hvordan de gør det, bare det bliver sådan at når de siger: “Der kommer opdatering X på den og den dato”, ja så kan vi alle også hente den på den dato.

Jeg krydser fingre i hvert fald :)

Kilde

 

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Claus Krogsgaard siger:

  Jeg krydser fingre for at du har helt ret!

  Alternativet er vel at de kun lader Nokia udvikle WP telefoner fremadrettet og derved har helt styr på release datoer…

 2. Mads siger:

  Både og…for at være ærlig kan jeg sgu ikke gennemskue hvem der er “problemet”, operatørene eller producenterne. Som forbruger er jeg sådan set også helt ligeglad, når en opdatering ruller ud, så skal den ud til alle på samme tid.

 3. Mads siger:

  Men når det er sagt, så er det jo nærmest kun Nokia der laver Windows Phone alligevel :P

 4. oldfart siger:

  Og der var så den gang der var en producent der hed Nokia :P

 5. Asger siger:

  Jeg kommer nok lidt på dybt vand hvis jeg går for meget ind i det her, men kan ikke lade være med at tænke. Hvor svært kan det være at have én fælles server hvor nye opdateringer ligges, og så sendes der en besked til samtlige enheder, at nu kan de hente en ny opdatering. – Bum færdig.

  Så ved jeg ikke om det er noget med at operatørerne skal klargøre deres netværk, eller lignende. Men man kan med andre telefoner, så lan WP/Nokia vel også finde ud af det.

  Om ikke andet, så lyder da da positivt :)

 6. klaus lund siger:

  @Asker: jeg giver din ret, de kunne godt lave en server til kun divs opdateringer, så der ik sker det sammen som med iPhone at det hele gik i sort og vi skulle vente. :-),jeg stiller gerne min server til rådighed til de opdateringer der nu kommer, men kun tilknytning til den kanone hjemmeside.
  Så ved i det staf :-)

Leave a Reply