Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows 8.1 her - hent den nu - WindowsFan.dk

Windows 8.1 her – hent den nu

| 17. oktober 2013 | 29 Comments

OBS: Se Dann’s kommentar nedenfor. Har du RT skal du måske vente med at opgraderer.

Nu bliver Windows 8 endnu bedre og har du allerede Windows 8 installeret, kan du hente Windows 8.1 opdatering via Windows Store  nu.

Windows 8-oplevelsen bliver i dag endnu stærkere med opdateringen Windows 8.1, og brugerne kan især se frem til en mere personlig pc-oplevelse samt flere og bedre apps og services direkte fra startskærmen.

Windows 8.1 er nu tilgængelig for Windows 8-brugere verden over og rulles ud som en gratis opdatering i Windows Store. Windows 8.1 byder på masser af nye features, der hjælper brugerne til i endnu højre grad at skabe oplevelser, der passer ind i deres hverdag på jobbet, derhjemme eller på farten. Windows 8.1 bliver desuden tilgængelig på alle nye Windows-enheder og som separat software hos forhandlere fra d. 18. oktober.

Windows 8.1 er en videreudvikling af Windows 8-visionen om at skabe en personlig pc-oplevelse og viser samtidig Microsofts udvikling og lydhørhed over for markedet.

”Med Windows 8.1 bygger vi videre på visionen for Windows 8, der især handler om at levere et komplet styresystem og intuitiv brugerflade, som er brugervenlig på tværs de mange nye og innovative enheder, der findes på markedet i dag – hvad enten man søger mobiliteten fra tablets og hybride enheder, eller om man søger produktiviteten fra en laptop eller en All-in-One-pc”, fortæller Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows i Microsoft Danmark.

”Vores brugere vil også opleve, at vi har taget alt det bedste fra Windows 8 og gjort det endnu bedre og mere intuitivt – og så har vi integreret brugernes feedback. Man vil f.eks. opleve at startknappen er kommet tilbage, SkyDrive er dybere integreret, de præinstallerede apps har fået nye, forbedrede funktioner og så er den nye søgefunktion en helt unik oplevelse”.

Samtidig med udrulningen af Windows 8.1 kan brugerne også se frem til, at endnu flere af de nye enheder på markedet er touch-baserede og optimeret på ydeevne, batterilevetid og design på tværs af alle prisklasser.

Skræddersy din Windows-oplevelse

Windows 8.1 rummer nye muligheder for individuel tilpasning og en række forbedrede funktioner. Her er et par af nyhederne:

 • Bedre mulighed for individuel tilpasning med en forbedret startskærm, der kan skræddersys til den enkelte brugers behov ved hjælp af flere forskellige størrelser af Live Tiles, og nye designs og baggrundsfarver. På den måde får alle Windows-enheder deres helt eget unikke og personlige udtryk. Derudover kan brugerne selv vælge, hvordan de vil starte deres Windows-oplevelse: på startskærmen eller direkte på det klassiske Windows-skrivebord – mens brugernes Windows-enheder forbliver synkroniseret med deres Microsoft-konto.
 • Nem navigation med relanceringen af den velkendte startknap, som for mange brugere er en ikonisk del af Windows-oplevelsen. En opdateret app-visning giver brugerne mulighed for at se alle deres apps på én gang med nem adgang, nye klik og ledetråde, mens den nye Hjælp & Tips-app hjælper brugeren at blive fortrolig med Windows 8.1 hurtigt og effektivt.
 • Forbedret søgefunktion med den nye Bing Smart-søgning, som giver mulighed for at søge på tværs af både enheder og internettet i én smuk og overskuelig visning, der er bygget til touch. Bing Smart finder det, du søger, med blot en enkelt søgning direkte fra startskærmen, uanset om det er et dokument på pc’en, et fotoalbum på SkyDrive, favorit-app’en, en sang fra Xbox Music eller en hjemmeside.
 • Med et bredt udvalg af apps og services fra startskærmen giver Windows 8.1 den komplette ud-af-boksen-oplevelse. Brugerne får nemt og hurtigt adgang til alle deres foretrukne Windows-funktioner, hvad end det er videochat med vennerne på Skype, håndtering af mails i Mail-app’en, film- og tv-visning på Xbox Video, udforskning af nye opskrifter med Bing Food & Drink app’en eller streaming af gratis musik med Xbox Music. Windows 8.1 kommer også med det nye, hurtige Internet Explorer (IE11) – der er særligt optimeret til touch-enheder. IE11 har desuden fået et hastigheds-boost og synkroniseret browserhistorik, favoritter og indstillinger på tværs af alle Windows 8.1-enheder. Samtidig understøtter Windows 8.1 3D-print med plug-and-play-support til 3D-printere, og gør det dermed muligt for apps at printe 3D-jobs og forstå 3D-filformater.
 • Bedre til multi-tasking og øget produktivitet med mulighed for at bruge og se op til fire apps på samme tid, fleksible visninger af hver enkelt app på skærmen, mulighed for at apps kan starte andre apps, og forbedret multi-visning, der gør det muligt for brugerne at se skrivebordet eller app’ene fra Windows Store.
 • Indbygget lagring i skyen med SkyDrive gør det nemmere end nogensinde at arbejde hvor som helst og samtidig vide, at alle ens filer er tilgængelige – på tværs af enheder og placeringer. Med SkyDrive Smart Files kan brugerne oprette, redigere, gemme og dele filer hvor som helst og når som helst, uanset hvilken enhed de benytter sig af.
 • En smuk, redesignet Windows Store forbedrer måden, apps vises på, og gør det nemmere for brugerne at finde de apps, de leder efter. Et nyt layout og nye kategorier gør det nemmere at være opdateret på de nyeste apps, der er værd at udforske. Personlige anbefalinger gennem Bings avancerede anbefalings- og relevanssystem hjælper brugeren til at finde nye favoritter. Og med Windows 8.1 opdateres apps automatisk, så brugerne altid har de seneste versioner af apps som f.eks. Fresh Paint, der nu inkluderer vandfarver, et nyt grafisk pensel-sæt og en moderne brugerflade til nye male- og tegnekreationer. Nye og opdaterede apps som Evernote, Facebook, Hulu Plus, Netflix, Adobe Photoshop Express, eBay og Nook bliver løbende leveret til Windows Store.

Tags: , ,

Category: Windows Nyheder

Comments (29)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. klaus lund siger:

  Yes så bliver damen glad, jeg har har win 8.1 ;-)

 2. Dann siger:

  Har netop prøvet at opgradere min Surface RT Dansk. Den fejler desværre under opgraderingen og skal nu en lille tur forbi Microsoft for at blive byttet.

  En super venlig supporter fortalte at de havde fundet en fejl i denne opgradering og at den er fjernet igen indtil det er løst (kan være det allerede er sket og jeg bare har været uheldig).

  Blot en lille advarsel om der måske lige skal gå en dag mere inden dem med en RT opgradere.

  /dann

 3. Mads siger:

  @Klaus: Cool nok at fruen bliver glad fordi DU får 8.1 :D

 4. karsten siger:

  hej
  er der en der kan hjælpe med at få dansk sprog igen efter opdatering.
  sprog står svagt kan ikke vælges…..

 5. Peter siger:

  Jeg har opdateret min Surface RT uden problemer. Hentede opdateringen kl. 16.30 Den er købt i Tyskland.

 6. klaus lund siger:

  @mads: hi hi det jeg mente mads var at konen bliver glad når hendes com bliver opdateret til 8.1, jeg har win 8.1, hendes win 8 er godt nok sløv og den er også langsom, så jeg håber på at 8.1 kan hjælpe lidt. :-).
  Det var det jeg mente :-)

 7. Mads siger:

  Damm, har så lige fundet ud af at jeg har (via mit MSDN) har installeret Enterprise versionen af Windows 8 på min ene bærbar – så jeg kan ikke “bare” opgraderer via Storen.

  Gik dog fint på min anden bærbar :)

 8. klaus lund siger:

  @Mads:Det var da ik så godt, det lyder som en ommer :-), men kan du ik lave en backup af alle din date? Så indstaller win 8.1 også indstaller din backup?, win 8 og win 8.1 kan vel snakke sammen så du ik får fejl når du indstaller din backup. Håber at du forstår hvad jeg mener. :-)
  Nero har et skide godt backup program indbygget men det kræver at du indstaler Nero på win 8.1 ellers virker det ik.

 9. Mads siger:

  @Klaus: Ja, det er noget skidt. Grunden er dog at jeg installerede Windows 8 da det kom ud til os MSDN subscribers, og der var forvirring omkring hvilken version man skulle hente (der er rigtig mange at vælge imellem) og jeg valgte så den version her…hvilket jeg kan se nu jeg ikke skulle have gjort :)
  Men vidste det egentlig godt, hvilket var grunden til jeg installede den rigtige version på min anden bærbar ;)

  Mht. backup…hmm jeg foretrækker at installerer på ny, føler der er for meget “rod” på den anden måde. Der er ikke noget bedre end en helt frisk ny installation af Windows og software :)

 10. klaus lund siger:

  @Mads: helt op til dig selv ven :-),nogle gange skal mand jo også lave en frisk indstallision….. Jeg syntes bare at det er skide irriterende at jeg skal activer mit windows vær gang at jeg laver en ny indstallision, og for at det ik skal være lyv , skal jeg ringe ik til support for at få den activeret, selv da jeg skulle have win 8.1 selvom at min nøgle til win. 8 er lovlig…..mmmmmmm.
  men det er også lige meget nu. :-)

 11. Mads siger:

  @Klaus: Ja ok, det skal jeg så ikke, min aktivering køre uden problemer :)

 12. MKJ siger:

  Opdaterede min Surface RT i går ved 17 tiden, alt virker og opdateringen tog ikke lang tid.

 13. Ilhami siger:

  Det tog det omkring 2 timer hvis ikke mere at opdatere hos mig. :(

 14. karsten siger:

  det samme her,og desværre forsvandt dansk sprog.kan ikke opdatere
  region står til Danmark mens dansk sprog ikke er fremhævet…

 15. klaus lund siger:

  hej. hvis der er nogle der mangler en dansksprogpakke til 64bits (win 8.1)
  så har jeg en liggne på min MEGAside til download om ca 4 timer. :-).
  Hvis det var noget.

 16. karsten siger:

  HEJ Klaus

  KAN DEN BRUGES TIL WINDOWS RT ?

 17. klaus lund siger:

  @karsten: det mener jeg at den kan der står både til RTM og RT, den virker på min maskine win 8.1 RT og det er en RT virson ;-)

 18. tony nielsen siger:

  jeg har problemer med mine spil efter opdatering. Der er en rød og en blå skygge er der andre der har samme problem.

  Tony

 19. Peter siger:

  Hvis der er nogen som har prøvet at opdatere og den fejler på deres surface rt, skulle der være en måde her at løse det på . http://kickthatcomputer.wordpress.com/2013/10/19/windows-rt-8-1-upgrade-fails-with-boot-configuration-error/

 20. Dann siger:

  Blot en hurtig opdatering. Microsoft har fjernet RT opdateringen: http://mashable.com/2013/10/19/microsoft-removes-windows-8-1-update/

  @Peter: Ville ønske jeg havde fundet det inden jeg indleverede den til UPS i går.

  /dann

 21. Steen siger:

  Har opdateret min Surface Rt uden problemer og fået dansk sprog på igen. Meget værre er det med min laptop efter den er opdateret virker mit netkort og wifi ikke er der nogen der har oplevet noget lignende?

 22. Lars Sørensen siger:

  Hvis nogen har problemer med at få opdateringen, så er der en update link her:
  http://go.microsoft.com/fwlink?linkid=259439

 23. SimonK siger:

  Det med at dansk ikke er der, for at få det igen skal i gå ind i kontrol panel, og downloade det igen, og sætte det som standard bagefter. Dog har jeg haft det problem lige siden Windows 8 udkom.. Var også glad for at den grimme startknap ikke var der, når man skulle rode flere programmer igennem

 24. tony nielsen siger:

  jeg har fundet ud af problemet med mine spil skulle installere min grafik driver igen

 25. Jan.vk siger:

  Hej alle glade PC-afhængige.
  Tænkte på, nu hvor jeg har win. 8 som std. program. så burde den vel være gratis at opdatere, så man ikke skal igennem licens key igen? eller.

  VH Jan

 26. Oldfart siger:

  @Jan.vk er det 8.1 du mener? Hvis ja henter du blot 8.1. i store og lader den insatllere!

 27. Dann siger:

  Har netop fået min Surface tilbage fra Microsoft med UPS. En turnaround tid på én uge synes jeg er OK godt gået af Microsoft.

  Den havde fået lagt et nyt Windows 8.1 RT image på. Desværre på engelsk, og ikke nok til at jeg kan bruge “genetabler funktionen” men jeg er kørende og alt er som det skal være…

  … at jeg så i mellemtiden har fået min Surface 2 leveret er en helt anden sag :-)

  /Dann

Leave a Reply