Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone 8 GDR3 på vej - WindowsFan.dk

Windows Phone 8 GDR3 på vej

| 17. oktober 2013 | 36 Comments

3. opdatering til Windows Phone 8 er nu på og skulle ramme Windows Phone 8 telefonerne i starten af 2014. Men hvad kan vi så se frem til?

Generelt lægges der i ovnen til at vi skal op og have endnu større Windows Phone telefoner – ellers i hvert fald KAN vi det i fremtiden – de såkaldte “phablets”.

Personlig forstår jeg ikke at folk vil have så store telefoner, jeg synes Lumia 920 er i overkanten, men det er det folket vil have åbenbart. Windows Phone er jo ikke alene om dette, se på Android telefonerne, de bliver også større og større.

Men nok om det.

Her er en oversigt over nogle af de nye features:

 • Understøtter større skærme i højere opløsning
 • Stærkere hardware
 • Nye muligheder når du kører bil
 • Nye handicapvenlige hjælpemidler
 • Styrket internetdeling

Og der er mere endnu.

Og det er ikke det eneste, vi har inkluderet i Windows 8 Update 3. Ud over hundredvis af små forbedringer, har vi også tilføjet en række små, men praktiske nye funktioner, som vores brugere har efterspurgt. Det gælder blandt andet:

 • Mere brugbare ringetoner: Med Update 3 kan du tilpasse ringetoner til flere ting – herunder Instant Messages, e-mails, telefonsvarerbeskeder og påmindelser. Du kan også tilpasse dine beskedtoner til dine kontakter, så du ved, hvem der skriver uden overhovedet at se på telefonen.
 • Slut med at vride hovedet af led: Roterer din skærm, når du forsøger at læse e-mails i sengen? Brug den nye rotationslås og hold skærmen fast i samme position.
 • Bedre styr på lagringen: Nye lagringsmuligheder gør det nemmere at frigøre plads på din telefon og administrere midlertidige filer. En ny kategorivisning giver et hurtigt overblik over, hvad der optager plads på telefonen.
 • Nem lukning af apps: Brug App Switch-funktionen til at lukke apps ned, når du er færdig med at bruge dem.
 • Wi-Fi-adgang direkte fra kassen: Du kan nu forbinde til Wi-Fi fra det øjeblik, du tager telefonen ud af kassen, og altså forbinde til Wi-Fi allerede i opsætningen af telefonen.
 • Bedre Bluetooth: Update 3 rummer en række forbedringer, der styrker kvaliteten i dine Bluetooth-forbindelser.

Denne gang er der også en “developer preview”, hvilket betyder at udviklere allerede nu kan hente og installere opdateringen for at gøre deres apps klar.
Jeg har ikke selv haft tid til at afprøve den endnu desværre, men nogle her på siden har og har skrevet om deres erfaringer i forummet.

Kilde1
Kilde2

 

Tags: , , , ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (36)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. klaus lund siger:

  Glæder mig lidt meget til denne opdatering komme, med alle de ny ting som kommer, det bliver så fedt men der går jo lidt inden den kommer til min Lumia 920, for jeg fik afvide af claus at den først kommer til de ny Nokia er også går de nedad håber jeg da. :-)

 2. klaus lund siger:

  De her bliver kanone. Det er bare min mening.:-)

  Mere brugbare ringetoner: Med Update 3 kan du tilpasse ringetoner til flere ting – herunder Instant Messages, e-mails, telefonsvarerbeskeder og påmindelser. Du kan også tilpasse dine beskedtoner til dine kontakter, så du ved, hvem der skriver uden overhovedet at se på telefonen.
  Slut med at vride hovedet af led: Roterer din skærm, når du forsøger at læse e-mails i sengen? Brug den nye rotationslås og hold skærmen fast i samme position.
  Bedre styr på lagringen: Nye lagringsmuligheder gør det nemmere at frigøre plads på din telefon og administrere midlertidige filer. En ny kategorivisning giver et hurtigt overblik over, hvad der optager plads på telefonen.
  Nem lukning af apps: Brug App Switch-funktionen til at lukke apps ned, når du er færdig med at bruge dem.
  Wi-Fi-adgang direkte fra kassen: Du kan nu forbinde til Wi-Fi fra det øjeblik, du tager telefonen ud af kassen, og altså forbinde til Wi-Fi allerede i opsætningen af telefonen.
  Bedre Bluetooth: Update 3 rummer en række forbedringer, der styrker kvaliteten i dine

 3. klaus lund siger:

  Men de kunne godt gøre så mand kan selv vælge sms tone det savner jeg meget, de som er indbygget er noget skrammel (min mening) :-).
  plus noget facetime, ja, jeg ved godt at mand bare kan bruge skype men det syntes jeg ik er så stabilet som hvis det var indbygget i lumia’en,
  det lyder snart som om at det er en iPhone jeg skulle have igen men DET sker ik da jeg har haft en i 4 år, så jeg skulle prøve noget ny og DET her jeg ik fortrudt :-), for den nokia Lumia 920 som jeg har nu er lige så god.:-)

 4. Svein Ingebrigtswn siger:

  Alle kan registre en Windows Phone App Studio konto her:
  http://www.wpcentral.com/tag/windows-phone-app-studio

  Når det er sket kan du læse her hvordan du henter GDR3:
  http://www.wpcentral.com/download-preview-developers-and-get-gdr3-right-now

  Jeg har nu hentet til en Lumia 925, som virket helt fint. Til en Lumia 920 virket også installationen, men nogle funktioner kunne bagefter ikke startes, f.eks. Driving mode og Skærm rotation.

 5. klaus lund siger:

  Super tak, det vil jeg kigge på i morgen, men den opdatering kan du ik smide den på min server hvis du altså vil :-)

 6. Mads siger:

  @Klaus: Men husk nu at det er på ejet ansvar når du gør det på den måde der – Just saying :)

 7. klaus lund siger:

  @mads: ok, men jeg dropper det venter til den er ok at få installeret,jeg har heller ik råd til at betale 19$ dollars.:-)

 8. Svein Ingebrigtswn siger:

  @Klaus:
  Hvis du benytter denne metode med registrering i App Studio:
  http://www.wpcentral.com/tag/windows-phone-app-studio

  så er det gratis og giver også mulighed til at komme i gang med at forsøge at udvikle din først app til Windows Phone.

 9. Esben siger:

  Jeg mener, at jeg har hørt, at de starter udrulningen af opdateringen indenfor en måneds tid. Så de fleste burde få den inden årsskiftet…
  Og så vidt jeg ved, så er det de dyre telefoner der får den først, så en 920 får den hurtigt. Det er 520, 620 og 720 der må vente lidt længere… :-)

 10. klaus luns siger:

  @esben: tak for din svar,jeg tror at jeg venter til de kommer,men ellers tak :-)

 11. klaus lund siger:

  @Svein Ingebrigtswn: hej. jeg fik min lumia 920 opdateret, det kører super fint ingen problem der men der er ik meget forskæld på den som jeg havede før og den jeg har nu. :-)

 12. klaus lund siger:

  @Svein Ingebrigtswn: jeg har denne her nu Windows Phone 8 GDR3 ;-)

 13. Klaus lund siger:

  Hvis jeg nu ik vil have den GDR3 mere, er det så nok at lave en hard reste eller en farbrik indstilling?????

 14. oldfart siger:

  @Klaus: der er INGEN mulighed for at “spole tilbage” til GDR2

 15. klaus lund siger:

  @oldfart: jeg mener tilbage til original firmware :-)

 16. Per siger:

  Har installeret på 925

 17. Per siger:

  Køretilstand virker fint

 18. Klaus lund siger:

  @per: ja min virker også super godt, ALT virker kanon. Fik lige indstallert Nokia cam en fed app kan klart anbefales.

 19. SLMalling siger:

  Ja, det er fedt de fik kombineret pro-cam og smart-cam.GDR3 kører også fint her… Nu skal jeg bare have vænnet mig af med at spamme tilbage-knappen for at lukke en app :P

 20. Klaus lund siger:

  @per: ja det glemmer jeg også ind i mellem hi hi, men er ved at lære det, så lige prikken over ite, det er at mand nu kam smide sin egne smstone på også, men jeg syntes at den nye opdatering GDR 3 bruger mere strøm en den originale :-/’ det skal de nok få fixet håber jeg når den næste opdatering kommer ;-)

 21. Klaus lund siger:

  Undskyld ,der skulle ik stå Per men dig @SLMalling: ;-)

 22. SLMalling siger:

  Jeg oplever nu ikke at den bruger mere strøm… KAN det have noget at gøre med at du har leget med de nye funktioner? ;-)

 23. klaus lund siger:

  @SLMallind: la mig sige det sådan her, jeg har lejet med min mobil og har da også lavet nogle indstillinger på den. :-), men det meste har jeg slået fra da jeg ik bruger det ;-).

  MVH
  klaus lund

 24. oldfart siger:

  @Klaus, det er sådan at GDR3 som den forefindes nu er den gennerelle opdatering af wp8, uden den hardwaremæssige opdatering (drivers etc)
  Hvis du lægger GDR3 på ved at “udvikler oplåse” din telefon, er det uden de hardwarespecifikke drivere som kan variere fra producent til producent- (de kommer så senere fra bla. Nokia) Jeg har ikke selv oplevet nogen problemer ved at smide GDR3 på min HTC8x!
  Jeg har læst at man godt kan ligge gamle versioner af Nokias Firmware på med Nokia Care, altså reflashe til tidligere versioner!
  Generelt vil jeg dog ikke anbefale at man bare gør det, altså ligger UDVIKLERPREWIEV på sin telefon (der er ingen vej tilbage) med mindre man er villig til at løbe den risiko der er ved det! Det kan jo godt gå galt!

 25. Klaus lund siger:

  Oldfart: super mange tak for svaret :-)

 26. linne siger:

  Hejsa.Fik en opdatering til min 925, men må indrømme jeg ikke aner om det er gdr3

 27. linne siger:

  Rettelse.. Det er ikke gdr3. der er ikke mulighed for at lukke de åbne programmer og der er ikke mulighed for skærmlås.Nogen der ved hvad det kan have været??

 28. svend nielsen siger:

  Personlige ringetoner

 29. linne siger:

  @svend… Ja det tror jeg faktisk du har ret i

 30. Thomas siger:

  Det kunne ha’ været en endnu bedre update hvis MS havde gjort det muligt at styre volumen forskelligt for ringetoner, apps, system mm. Men ellers lyder det rigtig lovende.

 31. Keld7 siger:

  Har lige modtaget lumia black på min “tyske” Nokia 925.

 32. Surya siger:

  Nogen der har nogen idé om hvornår GDR3 bliver released officielt?, jeg har en lumia 920 og har endnu ikke modtaget min update :/

 33. oldfart siger:

  GDR3 er released!

 34. Thomas siger:

  og så kom den og bad om at blive installeret. Jo tak ;-)

 35. Henrik siger:

  Hvad så med dem af os som har en Lumia 900.Jeg savner rigtig mange opdateringer og en bedre media player hvor lyden er bedre,end den som ligger på telefonen. Feks en media player med equalizer, jeg savner også den firmware som 925 fik,hvor man kan se sms mail ur samt opladning i standby tilstand (lumia black)

 36. Oldfart siger:

  @Henrik Lumia 900 kører på WP 7.8. Det styresystem kommer der ikke flere opdateringer til!

Leave a Reply