Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Er Windows RT på vej væk? - WindowsFan.dk

Er Windows RT på vej væk?

| 6. december 2013 | 8 Comments

Da Microsoft kom ud med Windows 8 Pro & RT, var de almindelig forbrugere meget rundt på gulvet hvad forskellen dog var. Efterfølgende vil jeg vove at påstå at de fleste godt ved hvad forskellen er, nemlig procesesseren som i windows RT kører med ARM og Pro kører med Intel.

Men nu kunne det godt se ud til at Microsoft vil skrotte Windows RT i år 2014.

Julie Larson-Green, som er “Vicepresident” for “Devices and Studios” hos Microsoft har udtalt følgende:
Microsoft currently has full Windows, Windows Phone OS, and Windows RT, men fik dog tilføjet: “We’re not going to have three.”

Dette betyder at Microsoft har 3 styresystemer lige nu: Windows Pro, Windows RT og Windows Phone, men at de altså vil skære ned på antallet af systemer, og alt tyder på at det bliver RT som bliver skrottet.

Selvom det er surt, så er det forståeligt, Microsoft er kommet ud med et kæmpe minus på Microsoft Surface RT tablets. Microsoft var nød til i Juni at nedskrive $900 millioner på ikke solgte Microsoft Surface RT.

Der gik heller ikke lang tid efter Windows RT kom ud, til at Samsung nægtede at lave flere fordi de ikke fik solgt nok, og heller ikke troede på ideen.

En af de store årsager til dette er helt klart mangel på Apps. Det har endnu ikke lykkes Microsoft at få det flow i deres Windows Store, som Android & IOS har.

Selvom at Microsoft har forsøgt og forsøgt at brede Surface RT ud. Deres seneste forsøg gik på at sælge Surface RT utrolig billigt til uddannelse steder, vi købte selv 3 ude på arbejdet til vores elever, men det har åbenbart ikke været nok.

Kilde: [Telegraph]

 Matias arbejder til daglig som IT Koordinator og ejer og vedligeholder siden GabbleGaming.

Tags: , , , ,

Category: Windows Nyheder

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Lars Kraght siger:

  Ja jeg tror RT er på vej væk i den model vi kender den i dag – RT flyder sammen med Windows Phone 8.1 (eller senere)
  Microsoft har jo allerede åbnet op for muligheden for at udvikle samtidigt til begge platforme, fremadrettet, så det ser jeg som en klar indikation af at systemerne flyder sammen. Det tror jeg i øvrigt også er det eneste rigtige for at slutte ringen, hvis man kan sige det sådan.

 2. Thomas siger:

  Forstår godt den prioritering og forstår godt hvorfor det ikke blev en success i første omgang.

  Den RT1 (1 fordi der nu er kommet en 2’er) jeg købte for et år siden var ikke imponerende, og først med en clean reinstall og win 8.1 lagt på, er den blevet til en brugbar device (for os derhjemme anyway).

  Stadigvæk er internet browseren på den meget sløv på langt de fleste hjemmesider, mens det fleste andre funktioner er fine efter at jeg reinstallerede og opgraderede. (bruger ikke mail, da det klares på min lumia 820).

  Det bliver dog i min bog en gigantisk deal breaker, hvis MS ikke sørger for et solidt migrering scenarie for alle de RT brugere de trods alt har derude.

  Det kunne f.eks. blive en merge af RT og Phone platformen med samme app store og interface til begge.

  my 5 cents

  /Thomas :-)

 3. Mads siger:

  Spørgsmålet er så om vi får tablets med Windows Phone på, eller vi får telefoner med Windows RT på?

 4. Matias siger:

  Er meget enig Thomas.
  Efter 8.1 er min egen Surface RT også blevet meget mere brugbar – Synes især at mailen blev en del bedre og overskuelig.

  Jeg krydser også fingre for, at Microsoft ikke bare siger stop, og glemmer alle os som har en RT Model. Det kunne være en mulighed, at sammensmelte Windows Phone med RT.

  Men derimod må jeg erkende, at jeg er utrolig glad for min Surface RT, og bruger den meget.

  // Matias

 5. SimonK siger:

  Jeg ved godt det måske luder lidt mærkeligt, og jeg tror heller ikke det kommer til at ske. Men måske er de på vej med et mere, hvis han kun sagde at de ikke skulle have 3?

 6. SimonK siger:

  Det der det vare bare verdens pinligste fejl! Jeg mente lyder…

 7. Mads siger:

  ;) Det luder sådan :P

 8. Anders siger:

  Jeg tror nu ikke, at RT bliver skrottet, men kan selvfølgelig tage fejl.

  Jeg været utrolig glad for min Surface, som er virkelig velfungerende og lækker i forhold til min gamle iPad, som jeg skiftede fra.

  Tror heller ikke, at det er muligt, at lave en Intel-baseret udgave, som er lige så let og som kører lige så længe på batteriet.

Leave a Reply