Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Sæt Skrivebords baggrundsbilledet som baggrund på Start skærmen i Windows 8.1 - WindowsFan.dk

Sæt Skrivebords baggrundsbilledet som baggrund på Start skærmen i Windows 8.1

| 8. december 2013 | 0 Comments

Hvis du ikke har gjort dette endnu, så vil jeg klart anbefale dig at gøre det.

Som standard har man ét baggrunds billede på sit skrivebord i Windows 8/8.1 og ét på start skærmen. Windows 8.1 åbner dog op for muligheden for at få samme billede begge steder.

Nu tænker du, ja ok og hva så det ændre da ikke noget. Well, det ændre alt!

Det der sker når du gør dette, er nemlig at skrivebordet og start skærmen smelter sammen, så det ikke føles som om man hoppe rundt mellem programmer/skærme.

Det er en meget lille ændring, som på papiret ikke lyder af meget, men der er virkelig kæmpe forskel i brugeroplevelsen. Faktisk forstår jeg ikke hvorfor Microsoft ikke har gjort denne indstilling til default – håber jeg de gør i 8.2 fordi, hvis man ikke ved det er det ikke en opsætning man bare lige finder.

Men hvis du ikke allerede har det, så prøv at gør det og se om det ikke har en ret stor effekt på oplevelsen. Husk det er KUN Windows 8.1 der kan dette.

How to Set Desktop Wallpaper as Start Screen Background in Windows 8.1?

Tags: , ,

Category: Tips & Tricks, Windows Nyheder

Leave a Reply