Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
700 brugere i Windowsfan.dk forum - WindowsFan.dk

700 brugere i Windowsfan.dk forum

| 9. december 2013 | 3 Comments

VillaMan blev bruger nummer 700 i forummet på Windowsfan.dk.

Jeg er virkelig glad for at se at der stadigvæk kommer nye brugere til og der stadigvæk er aktivitet i forummet – denne går ud til jer alle, ikke kun til VillaMan – klap jer selv på skuldrene.

Siden jeg startede Windowsfan.dk i 2011, er Windows Phone (som det jo handlede om primært i starten) blevet tæt på alment kendt i Danmark/Verden. Det var det bestemt ikke den gang og ja, Windows Phone har LAAANGT endnu, men det går den rigtige vej.
På nettet er der også kommet mere fokus på Windows Phone/Windows 8 siden da, så jeg ikke længere er alene om at skrive om det i Danmark – som jeg næsten var i starten.

Jeg må da også indrømme, og det har de faste brugere nok også opdaget, at jeg slet ikke er så aktiv her inde mere som jeg har været. Jeg skriver slet ikke de her 40-50 indlæg om måneden som jeg gjorde på et tidspunkt. Dette bunder i at jeg har et travlt familie/arbejdsliv, så Windowsfan.dk må blive nedprioriteret desværre.

Dog forsøger jeg alligevel at skrive lidt her inde hver måned og hvem ved, måske jeg vender tilbage for fuld styrke igen på et tidspunkt.

HELDIGVIS er der stadigvæk mange af jer som kigger forbi her inde hver dag og mange  som (forhåbentlig) får løst deres udfordringer med deres Windows Phone/Windows 8, fordi de lander på Windowsfan.dk efter en søgning.

 

Tags: ,

Category: Andre nyheder

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Thomas siger:

  Tager hatten af for at holde fast, det kræver det man har mindst af i et udvikler på arbejde, udvikler for sjov, familie, venner – liv, nemlig: TID :-)

  Så klap også dig selv lidt på ryggen Mads ;-)

  Når det er sagt, så savner jeg lidt liv herinde, og måske faktisk en debat, der måske kunne holde sig lødig og ikke bash’em, som det desværre sker i mangen facebook gruppe.

  Ser frem til flere fine indlæg her på siden.

  /Thomas

 2. Mads siger:

  @Thomas: Tak :) Ja, tid er det man har aller mindst af..kunne godt bruge 48 timer om dagen, men alt det jeg gerne vil nå.

  Mht. debat, så kunne det være cool ja hvis der kom lidt mere gang i forummet, mht. at debaterer.
  Generelt så har vi en rigtig fin tone i forummet her på siden, måske fordi Windowsfan.dk er så “lille” som den er, så det nok for det meste er “nørderne” der er her. Men i hvert fald har vi typisk en rigtig god tone, tror aldrig jeg har måtte slette en tråd eller noget som helst – virkelig fedt.

 3. oldfart siger:

  Halløj.

  Jeg vil også foreslå at hjælpe tråde oprettes i forum, og ikke i kommentarfelterne til artiklerne!

  Det gør at hjælp bliver indekseret og dermed søgbart!

  Jeg må tilstå at meget af min indgang er via forum fra tapatalk, og derfor (sjældent) læser nyheder

Leave a Reply