Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nokia Lumia 930 på prøve #4 - WindowsFan.dk

Nokia Lumia 930 på prøve #4

| 9. september 2014 | 3 Comments

Så er det tid til den sidste del af min “Lumia 930 på prøve”

Uden på

Telefonen er fantastisk at holde. Det er ikke den tyndeste telefon, men når man holder den kan man mærke at der er virkeligt tænkt over detaljerne. Det er en unibody telefon, dog er det ikke synligt da der er et stykke farvet plastik bag på. Skærmen er måske store, men alligevel er størrelsen fin at bruge. Dog skal den så heller ikke være større

Software

Jeg tænkte at nu når Windows Phone 8.1/Lumia Cyan er udkommet ville jeg også lave en lille anmeldelse af det.

Windows Phone 8.1 er en rigtig god opdatering. Jeg vil mene at dette endeligt er et fuldt alternativ til iOS og Android. Det har alle de gode features som der har manglet.

Action Center

Jeg ved godt at jeg for noget tid siden skrev at hvis det kom ville jeg nok ikke bruge det så meget. Dog må jeg indrømme at jeg bruger det hele tiden.
Det er fantastisk endeligt at have alle notifikationer samlet 1 sted, så man ikke misser en af dem. Det og at man så kan vælge 4 indstillinger at have i toppen, gør det bare endnu bedre.

Startskærmen

Hjertet af Windows Phone har også fået en opdatering. Man kan nu endelig skifte baggrund, hvilket jeg bedre kan lide en at have en bestemt farve. Sammen med scroll effekten, bliver det bare ikke bedre. Nu kan man også selv vælge om man vil have 3 kolonner ikoner i stedet for 2 på “mindre” skærme.

Live Lock Screen

Jeg er vild med den nye Live Lock Screen feature. Ikke for at sige at der er noget galt med den “normale” låseskærm, men det her er bare en fantastisk feature.

Cortana

Jeg ved godt at det er en feature, som det ikke er i Danmark, men alligevel har jeg testet den.
Det virker faktisk overraskende godt, selvom jeg ikke har den bedste engelske accent. Jeg har kun oplevet få gange at den ikke fik fat i det rigtige. Jeg vil mene at det er ret godt, men dog at det ikke værd at skifte sin telefon til engelsk, da den ikke reagere på danske ord til fx. sms’er.

Flow keyboard

Selv om det heller ikke er dansk har jeg alligevel valgt at teste det. Jeg bruger det faktisk ret meget, da det er nemt at bare trykke på en knap for at skifte til det. Hvis du skriver meget engelsk på din telefon vil jeg anbefale at du bruger det, da det er overraskende godt. Det reagere godt, dog ikke altid perfekt

 

Slut

Det var så min sidste del af anmeldelsen. Jeg vil mene det er et ret godt køb. Den er hurtig, og det hele virker bare. Jeg håber at du fik svar på dine spørgsmål, og hvis ikke kan du skrive en kommentar, og så vil jeg så vidt muligt svare på det.

Tags: , ,

Category: Anmeldelser

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Kim Wulff siger:

    Hvordan ser det ud med hensy til Twitter kan man del en artikler direkte inde fra IE . Ligesom på ver 8

  2. Peter siger:

    Jeg har pt en Galaxy S5, før den en Lumia925. Min næste tlf. bliver helt klart en Lumia930. Det er simpelthen noget af det lækreste hardware længe set, hvis man spørger mig.

  3. Niels siger:

    Købte min Lumia 930 i juli og er stadig mega tilfreds.- Samtalekvaliteten er på et meget højt niveau og styresystemet er bare så lækkert og “flydende”.- Sideløbende har jeg haft “besøg” af LG G3 og Iphone 6 ,men har solgt begge igen.-LG’en pga elendig antenne/samtalekvalitet og Iphonen fordi den kedede mig. Jeg synes WP giver en super dejlig brugeroplevelse og skærmen er altså fantastisk.

Leave a Reply