Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Microsoft Lumia - WindowsFan.dk

Microsoft Lumia

| 23. oktober 2014 | 2 Comments

Da Microsoft købte Nokia fik de en midlertidig licens til Nokia navnet. Nu er de klar til at smide det væk

Nu er det ikke Nokia Lumia mere, i stedet Microsoft Lumia. Det betyder ikke at Nokia ikke eksisterer mere, de laver bare ikke telefoner mere.

Navneskiftet starter langsomt ud med at Microsoft vil ændre navnene på deres Twitter og Facebok sider til “Microsoft Lumia”, og derefter gå videre. Den franske Nokia Facebook side har allerede annonceret at de snart skifter navn, og det sker nok snart også med alle de andre sider.

Hvad Microsoft vil skrive på Lumia enheder er endnu uvist. Det bliver nok enten “Microsoft Lumia” eller bare “Lumia”. Men hvilken af de to, må vi vente med at se indtil Microsoft lancerer noget nyt udstyr, eller nogle nye smartphones.

Navnet på Nokia apps på Windows Phone begyndte også for lidt siden at blive ændret til fx. “Lumia Camera” osv. Det kunne godt give en lille idé om at det måske bare kommer til at hedde “Lumia” istedet for “Microsoft Lumia” eller noget andet.

Microsoft er også lige så stille begyndt at kalde “Windows Phone” bare “Windows”, hvilket nok har noget at gøre med Windows 10 og at det hele bare bliver ét Windows.

Hvad syntes du om det, og hvad tror du at de vil kalde deres smartphones? Skriv gerne i kommentar feltet

Category: Andre nyheder

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Toan siger:

    Har lidt en følelse af at min nokia Lumia 925 mister sin identitet. Nokia siver stille og rolig ud af min mobil, det syntes jeg ikke godt om!

  2. Per siger:

    Har det på samme måde

Leave a Reply