Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Snapchat vender ikke tilbage til Windows Phone - WindowsFan.dk

Snapchat vender ikke tilbage til Windows Phone

| 10. april 2015 | 1 Comment

Opdatering: Siden jeg har skrevet dette, er der kommet en ny uofficiel Snapchat app til Windows 10. Læs om den her; Specter – Snapchat til Windows 10

Jeg har lagt mærke til at mange undrer sig over, hvor Snapchat til Windows Phone bliver af. Her er svaret!

Swapchat

I starten af 2013 var Snapchat allerede populært på iOS, og senere på Android. Windows Phone brugere blev meget hurtigt misundelige på appen. Flere underskriftsindsamlinger, facebook sider og kampagner gik i gang. I juni blev en app kaldet “swapchat” udgivet, som der bragte Snapchat til Windows Phone, uofficielt. Kort tid efter gik krigen i gang igen, da Snapchat uforventet fjernede appen fra Windows Phone. Det er endnu uvist hvorfor at de valgte at fjerne den, men rygterne siger at de ikke ville have den betalte version, så udvikleren kunne tjene på deres koncept.

6snap

Et par måneder efter at Swapchat var blevet fjernet, kom den populære udvikler Rudy Hyun, som der blandt andet står bag 6tag og 6sec, ud med Snapchat klienten “6snap”, dog kun til Windows Phone 8. Appen blev hurtigt den mest populære, og med over 60.000 anmeldelser i den Amerikanske store, kunne man nemt se at folk var meget glade for denne app. Snapchat så ikke ud til at have noget problem med denne app, indtil over et år efter. Den blev endda så populær at Rudy Hyun havde lavet et universal app, så den også vil være på Windows 8.1, men det nåede han ikke at udgive.

Leak skandalen

Sent i 2014 oplevede Snapchat noget, som de ikke ønskede at opleve. En af de andre alternative klienter til Snapchat havde gemt alle snaps der var blevet sendt igennem det, og som følge af det blev flere tusinde nøgenbilleder af unge lækked. Som følge af det, bannede Snapchat alle brugere som der brugte klienter til Snapchat. I starten ramte det ikke brugere af 6snap. Kort tid efter blev alle Snapchat klienter fjernet, og efter det blev 6snap brugere også bannet. For kort tid siden stoppede 6snap fuldstændigt med at virke, da den ikke længere vare opdateret nok til at virke.

Intet håb

Rudy Hyun har siden starten af 2015 arbejdet tæt med Microsoft på at få Snapchat til at ændre mening. Dog har de ingen respons fået, og har efterhånden givet op. For kort tid siden meldte Rudy Hyun ud på twitter at der absolut intet håb var tilbage for 6snap. Snapchat har også lukket deres side hvor man kan stemme på hvilket platform deres app skal udgivet på næste gang, så der er ikke meget håb foreløbig. Dog kan vi stadig håbe på at det kommer på et tidspunkt når Windows 10 udkommer, men set fra den anden side sagde mange også det da Windows Phone 8 kun lige var blevet fremvist

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. Ny "snapchat" app til Windows Phone - WindowsFan.dk | 10. april 2015

Leave a Reply