Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows Phone 10 til flere enheder - WindowsFan.dk

Windows Phone 10 til flere enheder

| 10. april 2015 | 5 Comments

Da Windows Phone 10 Preview blev udgivet, var det til meget få telefoner. Mange var desperate for at få det, og sure på Microsoft over at det kun var udkommet til få enheder, og fandt derefter veje udenom, såsom at få ens telefon til at tro at den var en anden telefon. Grunden til det var, at de valgte telefoner havde en “recovery partition”, så hvis noget gik galt, kunne man altid komme tilbage til Windows Phone 8.1. Desuden skriver Microsoft at dette build var det tidligste build de nogensinde har lavet.

De har nu fundet en vej uden om det, og det kommer nu til næsten alle Lumia enheder. Med undtagelse af Lumia 930 (god dammit), eftersom at der var en fejl derpå, som de endnu ikke har fikset. Dog skal du ikke forvente at vente i flere måneder, da Microsoft var ret hurtige om at få dette på andre enheder. Du kan faktisk hente dette build allerede nu. Jeg er ikke sikker på om du kan få det i “Slow Ring” men du burde kunne få det i “Fast Ring”. Men eftersom fast ring er fyldt med fejl, vil jeg anbefale at vente til at den kommer til slow ring, hvis den ikke allerede er der.

Dog skal du huske at dette er en MEGET tidlig beta! Det er ikke anbefale at installere det på din daglige telefon, og hvis du gør skal du huske at der ikke er nogen hjælp, hvis din telefon bliver bricked, da dette er helt på eget ansvar.

Du kan læse meget mere om Windows Phone 10 her her.

Skal du have det, og hvad synes du om Windows Phone 10? Skriv gerne i kommentarfeltet.

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. André siger:

  Har lige hentet det til min Lumia 920Og den kan ikke se mit sim kort nu

 2. SimonK siger:

  @André
  Har du prøvet at tage det ud, og ind?

 3. Filur siger:

  Hej. Samme problem her, jeg har løst det midlertidigt ved at slå SIM lås fra i indstillingerne.

 4. André siger:

  Har prøvet at tage der ud og meget andet Mangler lige det med sim låsenTakker

 5. Søren siger:

  Jeg kører win10 på min primære mobil nu. Og det kører fint, mangler lidt hist og her. Men fungere fintMed mange nye funktioner

Leave a Reply