Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Microsoft Edge - WindowsFan.dk

Microsoft Edge

| 30. april 2015 | 0 Comments

Kan du huske Project Spartan, Microsoft fremviste ved deres Windows event i Januar? Nu har det fået et navn; Microsoft Edge

Microsoft Edge er bygget som en del af Windows 10, og er godt fyldt med alle de bedste features derfra. Du kan bruge Cortana til at hjælpedig med at søge på nettet. Du kan også tegne noter på sider, med fx. den pen der følger med til en Surface Pro 3.

Der kommer også en ny  “ny tab” side. Der bliver trykket på ny tab siden over en milliard gange om dagen, og derfor mener Microsoft at det er meget vigtigt at den ser ordenlig ud.

ievsedge

Jeg bliver nødt til at kommentere logoet. Det er grimt, ikke engang tæt på at være pænt ud. Men det ser bekendt ud! Som vi nok har lagt mærke til hader folk ændringer *ahem* Windows 8, så folk kan kende logoet, næste gang de køber en ny computer, og ved hvor de skal trykke. Det er både godt og dårligt. Brugere som der ikke har så meget forstand på computere, fx. ældre, ved lige præcis hvor de skal trykke. Men brugere som der har mere forstand på det, har hørt alle de skræk historier om hvor dårligt Internet Explorer er, og trykker væk fra det.

Category: Windows Nyheder

Leave a Reply