Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Anbefalede specs til Windows enheder - WindowsFan.dk

Anbefalede specs til Windows enheder

| 26. september 2015 | 0 Comments

windows10

Planerne for nye mobiler med Windows Mobile 10 er begyndt at komme, og Microsoft har deres mening om hvad en god Windows mobil er. De har udgivet det så de firmaer kan bruge det, til at basere deres produkt på.

Microsofts mening om en værdi telefon er at den skal have en skærm imellem 3,5 og 5 tommer skærm, 1gb RAM. Den skal understøtte Cortana (ikke tilgængelig i Danmark), men ikke Continuum.

Deres mening om en premium telefon er at den skal 4,5 til 5 tommer skærm, 2gb RAM og imellem 32 og 64gb plads, Cortana, Continuum og Windows Hello.

En værdi phablet skal have en skærm imellem 5,5 og 7 tommer skærm, 2gb RAM og 16gb plads, understøttelse af Cortana og Windows Hello.

En 7 tommer tablet kan også køre Windows 10 Mobile med understøttelse af Continuum, men større tablets skal have Windows 10.

Dette er dog kun anbefalinger, og ikke noget et firma skal følge, men bare Microsofts mening. Hvad synes du en telefon skal have for at den er god?

Category: Windows Nyheder

Leave a Reply