Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Halo 5 reklamer, og arbejde på 6 - WindowsFan.dk

Halo 5 reklamer, og arbejde på 6

| 26. september 2015 | 0 Comments

halo5

Halo 5 nærmer sig hastigt, og er på Xbox one om næsten en måned. Microsoft starter i morgen, den 27 september en reklameringskampagne som en del af NBC’s søndagsfodbold. Dog vil denne kampagne kun være i USA.

Selvom Halo 5 ikke er udgivet endnu, og Halo 6 hvis vi kigger på de tidligere spils udgivelsesår først vil blive udgivet om 3 år, er Microsoft allerede begyndt at arbejde på Halo 6. De skriver historien, og ved næsten allerede hvad der vil ske i det næste spil. Gamesradar skriver

“We do kind of know what’s going to happen in the next game pretty well at this point,” explains franchise development director Frank O’Connor. “We’re doing serious real planning and even some writing on the next game already, and that’s a luxury – we’ve never been in that position before. So we both know at a very high level what’s going to happen in, say, ten years from now. But at that very granular level knowing what’s going to happen in the next game and that’s just been a great feeling for me”.

Glæder du dig til spillet, og skal du have det?

Category: Xbox

Leave a Reply