Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Nyt Xbox One UI - WindowsFan.dk

Nyt Xbox One UI

| 26. september 2015 | 0 Comments

newxboxui

Da det nuværende Xbox One UI blev designet, blev det designet til at virke med Kinect, blive navigeret med det og stemmekontrol. Microsoft har derfor arbejdet på et nyt UI, og har det klar sammen til at komme ud med Windows 10 opdateringen, som også inkluderer blandt andet bagud kompatibilitet med Xbox 360, og DirectX 12

Dette nye UI samt Windows 10 er nu klart til Xbox Preview programmet. Det bliver rullet ud over tid, dem der over tid har indsendt mest feedback kommer først i køen, og sådan bliver det ved, indtil Microsoft har fjernet nok bugs, så flere og flere får det, og til sidst bliver udgivet til alle. Hvis du er med i Preview programmet skulle du gerne have fået en besked der ser sådan ud

w10xbox

Ved at gå ind på denne besked på din Xbox kan du vælge om du vil deltage i Windows 10 programmet, eller få normale opdateringer i programmet, som ikke inkluderer Windows 10.

Dog er det vigtigt at gøre opmærksom på at denne opdatering er fyldt med bugs, nogle spil vil ikke virke, og mange fejl gør at du skal genstarte din konsol. Dette er en meget tidlig beta, så jeg anbefaler at vente en måned til de værste bugs er væk.

Category: Xbox

Leave a Reply