Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Office 2016 - WindowsFan.dk

Office 2016

| 26. september 2015 | 0 Comments

Nyt Windows betyder nyt Office. Det nye Office 2016 er nu udkommet, og klar til download hvis du har Office 365 abonnement. Med denne version af Office sparker Microsoft for alvor programmet op i skyen.

Allerede tilbage i 2013 tilføjede Microsoft muligheden for at flere kunne arbejde på et dokument, på en gang. Dog skulle man bruge web versionen af Office for at bruge denne funktion, men nu er den endelig med i det “rigtige” Office program.

I Office 2013 fik programmet et komplet makeover, for at designet skulle passe med Windows 8. Programmet er blevet fladere igen, eftersom Windows 10 også i fladere end 8.

Office 2016 tilføjer også en søge funktion, og i lande hvor det er understøttet tilføjer kompatibilitet med Cortana.

word10

En af de største nye ting er nok kompatibilitet med Continuum, der tillader brug af ens Windows telefon med et almindeligt PC setup, hvor telefonen kører det, og virker som en computer. Når du bruger din telefon med Continuum vil du kunne bruge de fulde versioner af Office.

Hvis du har Office 365 kan du gratis hente Office 2016 ved at trykke her

Category: Andre nyheder

Leave a Reply