Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Lumia 950 og 950xl 3. december - WindowsFan.dk

Lumia 950 og 950xl 3. december

| 30. oktober 2015 | 9 Comments

lumia950

Microsoft har annonceret at de udgiver deres nye flagskib telefoner, den 3. december i Danmark. Og hvis du køber en inden den 31. Januar 2016, får du en gratis Display Dock med, som kan bruges til Continuum.

Microsoft annoncerede de to telefoner til deres event den 6. oktober, som er deres første telefoner der kommer installeret med Windows 10, som allerede er installeret p over 120 millioner andre enheder. Samt er det også de eneste to telefoner der kan udnytte alle funktionerne i Windows 10 som Windows Hello og Continuum.

Priserne på de to telefoner er

Lumia 950 – 4,999 kroner – Display dock følger med indtil den 31. januar
Lumia 950 XL – 5,499 kroner- Display dock følger med indtil den 31. januar
Microsoft Display Dock – 999 kroner

DisplayDock

Display Dock vil lade dig bruge Continuum funktionen, som gør at du kan bruge din telefon som en fuld størrelse computer, dog stadig med begrænsninger, der minder lidt on begrænsningerne i Windows RT.

DesignForLumia

Design for Microsoft Lumia vil lade andre firmaer producere covers til Lumia 950 & 950 XL lidt nemmere end før. I stedet for at det er noget det sidder uden på telefonen, tager man plastikcoveret af Lumia 950 og 950 XL, og sætter den anden på, som en ny krop til telefonen, såsom den vist ovenover, som jeg personligt synes gør telefonen meget pænere.

Tilgængelighed af Windows 10 Mobile

Det er blevet annonceret at Windows 10 Mobile vil blive tilgængeligt til andre Lumia telefoner, i starten Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 og Lumia 930 (flere telefoner kommer senere) i december. Datoen er dog stadig uvist, men det bliver nok omkring udgivelsen af Lumia 950 og 950 XL, måske nogle dage senere.

Tags: ,

Category: Windows Phone Nyheder

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Claustrold siger:

  Vil sige950 xl funkerMangler lige at få continium dokkenSå skal der testes igennem

 2. Robert siger:

  Har prøvet at bestille den gratis dock. Nogen gange siger den at min telefon skal være installeret med 8.1 eller senere version for at virke eller også siger den tilbuddet ikke gælder længere. Jeg købte ellers en 950 xl nu, netop på grund af det tilbud. Nogen der ved hvad der sker ?

 3. Mads siger:

  Jeg havde også problemer med min 950xl men så fik jeg opdateret min store app og den app man skulle bestille fra. Håber det hjælper

 4. Robert siger:

  Min er også opdateret, men det ændrer intet. Jeg kan stadig ikke få en kode og så siger den at tilbuddet ikke gælder længere.

 5. Søren siger:

  Har Lumia950. Den virker skide godt, iris scanneren er hurtig til at fange øjnene, med og uden briller, den har god batteri tid.Havde ingen problemer med at bestille Continum stikket

 6. Mads siger:

  950. Manglede Lumia offers men fandt et link på nettet. Docken virker fint. Continuum virker også trådløst med miracast fx. Ms display adapter. Nu vents der kun på mozo.

 7. Claus Dalsgaard siger:

  Købte 950. Er super glad for den, alt virker som det skal. SUPER lækker telefon og win10 er fed. Spiller godt sammen med min pc. Kan varmt anbefale den

 8. Søren siger:

  Har købt lumia950eren. Den er sådan set fed nok, godt kamera. Og solid. Men så stopper det også. Mangler efterhånden mange apps. Danske apps forsvinder, mofibo, tdc. Osv. Alle de fede Nokia kamera apps. Er væk. Microsoft maps. Er ikke særlig god. De få apps der er endnu er dårlige. Syntes windows phone 10 virker til at dø inden det kommer igang. Det går simpelthen for langsomt3år med windows phone ser ud til at stoppe her

 9. SimonK siger:

  @Søren Har det på samme måde. Support på min 930 har været meget bedre, og det var meget bedre i de tidlige Windows Phone 8 dage. Men med Windows 10 er der næsten ingen apps der bliver opdateret mere, det hele står bare stille. Har en iPhone 5s I min skuffe som jeg har brugt engang imellem, overvejer om det skal være min primære telefon, selvom jeg har nydt Windows Phone igennem næsten 5 år. Microsoft er dog heller ikke stolte af hvor Windows Mobile er, og efter Redstone opdateringen udkommer til sommer, vil de fokusere meget på Windows Mobile, og omkring et år skulle der ske noget.

Leave a Reply