Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Windows 10 er det største styresystem i Danmark - WindowsFan.dk

Windows 10 er det største styresystem i Danmark

| 17. maj 2016 | 3 Comments

Microsoft lancerede i Juli sidste år deres nye styresystem Windows 10, og allerede nu er det blevet det mest populære styresystem i Danmark.

Windows 10 har på under et år allerede overhalet Windows 7, og alle andre styresystemer på det danske market, og er nu det mest brugte ifølge Microsoft og Statcounter.

Windows 10 kører ifølge Statcounter. på 36.58% af danske computere, hvor Windows 7 kører på 25%, Mac på 20.97%, og Windows 8.1 på 9.77%. Windows XP er dog tydeligvist død, da det kun kører på 1.41% af danske computere.

 

Stat

Microsoft har også fornylig sagt, at der nu er over 300 millioner enheder globalt der kører Windows 10. Måske deres mål om 1 milliard enheder i 2018 ikke er så urealistisk?

Men husk på, at det er ved at være sidste chance for at opgradere, da det gratis opgraderings tilbud slutter den 29. juli I år, hvis Microsoft ikke ændrer mening.

Tags: ,

Category: Windows Nyheder

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Asger siger:

  Det lader til der er blevet taget godt imod WIN10, specielt hvis man ser det i forhold til WIN8.

  Det er da også fornuftigt efter min mening, for det kører squ bare!

 2. Kenn siger:

  Så mangler vi bare opgraderingTil lumia 1020 og andre mobilerInden slut datoSå havde de fået mange flere medWindows 10 mobil

 3. Mads siger:

  Ja, Windows 10 kører sgu rigtig fedt, det må jeg sige.
  Men det er utroligt, som apps stadigvæk er en mangelvare. Eller rettere, kvaliteten af apps er, fordi de fleste apps er der jo, men de er så sparsomme i forhold de samme apps på iOS og Android.
  Øv.

Leave a Reply