Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Microsoft sælger tidligere Nokia-afdeling - WindowsFan.dk

Microsoft sælger tidligere Nokia-afdeling

| 18. maj 2016 | 0 Comments

Nokia225

Microsoft har tidligere I dag bekræftet, at de har solgt deres feature phone afdeling, hvor telefoner stadig går under navnet Nokia, til FIH Mobile, som er en del af Foxconn. Som følge af det, vil 4.500 medarbejdere flyttes. Prisen er 350 millioner dollars, hvilket svarer til cirka 2.3 milliarder danske kroner.

Alle rettighederne til Microsofts feature phone afdeling vil bliver overflyttet, hvilket inkluderer kontrakter, aftaler, brands, software, tjenester, rettighederne til Nokia navnet i de næste 10 år, og mere.

Microsoft ejer dog stadig alt andet fra Nokia, som de købte mobil afdelingen af i 2014, da de kun solgte feature phone afdelingen. Dvs de stadig ejer Lumia navnet og alt andet til det. De vil også blive ved med at udvikle Windows Mobile, yde support til Lumia enheder, og alle andre enheder med den software. Dog er der tvivl om der kommer flere Lumia mobiler, men der går flere rygter om en Surface telefon næste år.

Category: Andre nyheder

Leave a Reply