Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Xbox genbruger 1 million gamertags - WindowsFan.dk

Xbox genbruger 1 million gamertags

| 18. maj 2016 | 0 Comments

GTRecycleHERO

Microsoft har fornyligt annonceret at de sletter 1 million gamertags, som der er blevet forladt. Disse gamertags blev lavet i tiden fra den originale Xbox, og er aldrig blevet migreret til Xbox 360. Eftersom Xbox Live på den originale Xbox blev lukket ned den 15. April 2010, har disse gamertags ikke været brugt i et stykke tid. Brugerne vil dog ikke blive slettet. Microsoft gjorde noget lignende i 2011, bare ikke med lige så mange gamertags.

Ifølge Major Nelson inkluderer disse gamertags inkluderer rigtige navne, pop kultur referencer, typer af mad, geografi, videnskab og teknologi, matematik og numre, dyr og nogle af de bedste opfindelser nogensinde. Dog har de ikke tænkt sig at udgive en liste.

Disse gamertags ville begynde at blive tilgængelige over en 24-timers periode, som der starter cirka klokken 20:00 i aften (2pm eastern time, 11pm pacific time). Man vil kunne ændre sit gamertag på Xbox hjemmesiden, Xbox appen på Windows 10, eller en Xbox One. Dog kan man ikke på Xbox 360. Man skal være aktiv Xbox Live Gold medlem, og have haft mindst et års sammenlagt Xbox Live Gold, for at kunne få en af disse gamertags. Desuden, koster det penge at gøre, hvis du allerede har ændret det en gang. Første gang, er det gratis. Ved at ændre dit gamertag mister din bruger ingen oplysninger, fremskridt eller noget som helst. Det eneste der bliver ændret, er gamertagget.

Category: Xbox

Leave a Reply