Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/windowsphonefan.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Om - WindowsFan.dk

Om

Windows Phone blev oprindelig tilgængelig i Danmark d. 21 oktober 2010.
På dette tidspunkt var det muligt at købe Windows Phone telefoner her hjemme, men man måtte dog leve med en del begrænsninger. Fx var OS’et kun på engelsk og ville man tilgå Marketplace skulle man “snyde” sig ind.
Pga. disse begrænsninger (går jeg ud fra) blev der ikke gjort det store marketing nummer ud af Windows Phone, hverken fra Microsofts side, men heller ikke fra de operatører (fx 3) som solgte telefoner.
Af den grund var der ikke særlig mange der kendte til Windows Phone eller overhoved vidste hvad det var.

Her i efteråret af 2011 kommer Windows Phone 7.5 (Mango) opdateringen så.
Med den kommer Windows Phone så igen til Danmark, denne gang bliver det dog noget mere seriøst. Ud over de 500+ nye features som 7.5 kommer med, så kommer Windows Phone nu også på dansk, dvs. menuerne er på dansk, dansk ordbog og dansk keyboard. Derudover så får vi danskere nu også adgang til Marketplace, hvilket betyder vi nu kan købe apps og spil.
Derfor er det min forventning at vi denne gang vil se væsentlig mere marketing kørt af stablen – så jeg ser frem til dette efterår med spænding :)

Lidt om mig

Jeg arbejder til daglig som .NET udvikler og er derfor vant til at arbejde med Microsoft produkter. Fra første gang jeg så og hørte om Windows Phone har jeg synes at det var en virkelig interessant platform og har fuldt den tæt siden. Faktisk har jeg sammen med 2 andre lavet Windows Phone spillet ‘plan bee‘ som et hobby projekt i slutningen af 2010.

I sommeren 2011 gik jeg så på udkig efter et dansk site om Windows Phone, men uden held. Derfor lavede jeg i starten af juni denne side – WindowsPhoneFan.dk.
Tanken er at siden her skal indeholde alle nyttige informationer og nyheder for danske Windows Phone brugere/interesserede.

Jeg håber du får noget ud af siden og hvis du har en idé eller andet, så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte mig via Kontakt siden.

Venlig hilsen
Mads